ΕΠΟ: Αναβλήθηκε εκ νέου το συμβούλιο της Εκτελεστικής Επιτροπής, πάει για Παρασκευή

Ο Μπαλτάκος στα γραφεία της ΕΠΟ

bet365

Ούτε σήμερα θα διεξαχθεί τελικά η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αφού πήρε αναβολή για την Παρασκευή το μεσημέρι.

Νέα αναβολή για την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αφού δεν θα διεξαχθεί τελικά σήμερα Τρίτη στις 16:00, όπως ήταν προγραμματισμένη, αλλά την Παρασκευή (12/05) στις 14:00 το μεσημέρι.

Αυτό σημαίνει πως οι εξελίξεις για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος θα καθυστερήσουν για ακόμη μία φορά, την ώρα που τα σενάρια για την διεξαγωγή του αγώνα αυτού στο εξωτερικό δίνουν και παίρνουν. Δεν έχει αποκλειστεί ακόμα μέχρι και το σενάριο για... comeback του Πανθεσσαλικού σαν λύση.

Ο κύριος σκοπός πάντως της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ είναι να γίνει το ματς όσο πιο κοντά γίνεται στα play-offs τόσο για να είναι οι παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όσο και για να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν γίνεται γρηγορότερα την χρονιά τους.

Υπενθυμίζουμε πως η ΕΕ της ΕΠΟ ήταν κανονικά να συνεδριάσει την Δευτέρα, αλλά μετατέθηκε για σήμερα λόγω της μεταφοράς της 9ης αγωνιστικής των play-offs της Superleague.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα