«Το θέμα του τελικού έχει λήξει για την κυπριακή αστυνομία από τις 12 Απριλίου»

Newsroom
Το ΓΣΠ

bet365

Ο Χρήστος Ανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, είπε πως ουδέποτε η υπηρεσία του έλαβε επίσημο αίτημα ώστε ο τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος να διεξαχθεί στο «Νησί της Αφροδίτης».

Η Κύπρος και το ΓΣΠ της Λευκωσίας «έπαιξαν» αρκετά ως χώρα και γήπεδο αντίστοιχα που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ωστόσο δεν θα γίνει εκεί και ο Χρήστος Ανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, είπε στο Metropolis πως η υπηρεσία του ποτέ δεν έλαβε σχετικό επίσημο αίτημα.

Παράλληλα σχολίασε πως η πλευρά της αποφάσισε από τις 12 Απριλίου πως είναι αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο. «Εμείς ως αστυνομία δεν έχουμε πάρει ποτέ επίσημο αίτημα από την ΕΠΟ για την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου. Ούτε την περασμένη φορά, ούτε τώρα. Υπήρξε μόνο μία ενημέρωση από την κυπριακή ομοσπονδία ότι η ΕΠΟ θέλει να γίνει ο αγώνας στην Κύπρο», υπογράμμισε αρχικά.

Και συνέχισε. «Η θέση μας είναι η ίδια. Είχαμε πάρει μια απόφαση αφού είχαμε λάβει υπόψιν όλους τους παράγοντες. Το θέμα για την κυπριακή αστυνομία έχει λήξει από τις 12 Απριλίου, η απάντηση είναι αρνητική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα