Φαν Βέερτ: «Χαρούμενος που σκόραρα και κερδίσαμε» (vid)

Newsroom
Φαν Βέερτ: «Χαρούμενος που σκόραρα και κερδίσαμε» (vid)

bet365

Ο Τομ Φαν Βέερτ στην πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ σκόραρε στο ματς με την Κηφισιά για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας και ανέφερε πως είναι χαρούμενος και για το γκολ, αλλά και για τη νίκη της ομάδας του.

Ο Ολλανδός επιθετικός της ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη με 2-0 επί της Κηφισιάς στη Ριζούπολη για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας, ανέφερε τα εξής:

Για το ματς: «Ένα 0-2 είναι καλό αποτέλεσμα. Δεν πιάσαμε την τοπ απόδοση που θέλαμε, αλλά δεν μας έκανε φάσεις ο αντίπαλος. Μπήκαμε καλά. Είναι καλό αποτέλεσμα».

Για τον συγχρονισμό του και τη συνεργασία του με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα την ευκαιρία και ήμουν στην αρχική 11άδα και έπαιξα σε όλο το παιχνίδι. Είχα τραυματισμό, υπήρξε μετά η διακοπή λόγω Μουντιάλ και ήθελα να δω σε τι κατάσταση είναι η φυσική μου κατάσταση. Είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος και χαρούμενος που σκόραρα και κερδίσαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα