ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Κωνσταντέλιας έως το 2024 (pic)

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Κωνσταντέλιας έως το 2024 (pic)

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Κωνσταντέλιας έως το 2024 (pic)

bet365

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κ19 του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ανανέωσε την Παρασκευή (13/11) το συμβόλαιο με το «Δικέφαλο» μέχρι το 2024.

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 17χρονο Γιάννη Κωνσταντέλια, ένα από τα σπουδαία ταλέντα της γενιάς του 2003, προχωρώντας στην επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2024.

Έναν ποδοσφαιριστή του οποίου την εξέλιξη και τις ικανότητες γνωρίζει πολύ καλά ο Πάμπλο Γκαρσία από το κοινό διάστημα τους στις «ασπρόμαυρες» ακαδημίες.

O νεαρός μεσοεπιθετικός βρέθηκε το μεσημέρια της Παρασκευής (13/11) στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και παρουσία του ατζέντη του, Διονύση Γιαννόπουλου, υπέγραψε το νέο συμβόλαιο.

Πιο αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο νεαρός παίκτης υπέγραψε στον Δικέφαλο μέχρι το 2024.

Η επένδυση του ΠΑΟΚ στη νέα γενιά και τα ταλέντα που υπάρχουν στις Ακαδημίες του συνεχίζεται με την επέκταση της συνεργασίας του με μία από τις ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Γεννημένος το 2003, ήρθε στον ΠΑΟΚ σε ηλικία 10 ετών κι αμέσως έδειξε πως διαθέτει σπάνια τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο Κωνσταντέλιας ξεχωρίζει για την ποδοσφαιρική του ευφυΐα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θέτει υποψηφιότητα να γίνει ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο επιθετικό χαφ.

Διεθνής με τις μικρές Εθνικές Ομάδες και πρωταθλητής με τις Κ17, Κ19 του ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντέλιας, την τρέχουσα σεζόν σε έξι συμμετοχές μετρά πέντε γκολ και τρεις ασίστ με την Κ19, ενώ έχει συμμετάσχει και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας».

 

Τελευταία Νέα