Κ19: Ο ΠΑΟΚ νίκησε και τον Ολυμπιακό με 1-0 και παραμένει 78 ματς αήττητος!

Κώστας Τόπας
Κ19: Ο ΠΑΟΚ νίκησε και τον Ολυμπιακό με 1-0 και παραμένει 78 ματς αήττητος!

bet365

Την έκτη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κ19 του ΠΑΟΚ, καθώς αυτή τη φορά κατάφερε να επικρατήσει της αντίστοιχης ομάδας του Ολυμπιακού με 1-0. 78 παιχνίδια αήττητος ο Δικέφαλος του Βορρά.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο έχοντας αρκετές φάσεις για να ανοίξουν το σκορ, χωρίς όμως να το πετυχαίνουν.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στο 1-0, αλλά η προσπάθεια του Λιάτσου σταμάτησε στο δοκάρι του Τάχατου. Τελικά, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός ο οποίος άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, με τον Παναγιώτου.

Στο 73ο λεπτό του ματς, μετά από κόρνερ του Κωνσταντέλια ο Παναγιώτου πήδηξε πιο ψηλά από όλους, πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει το 6Χ6, να συμπληρώνει 78 (!) παιχνίδια αήττητος και να φτάνει τους 18 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στη φετινή σεζόν, μετά από 5 νίκες σε ισάριθμα ματς και έμεινε στους 15 βαθμούς.

ΠΑΟΚ: Τάχατος (77΄ Δαρέλας), Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Αβεντισιάν, Γιαξής (54΄ Κουτεντάκης), Γρόσδης, Τσοπούρογλου, Κωνσταντέλιας (77΄ Πιπιλιάρης), Πανίδης (64΄ Κιτσάκης), Γκορτεζιάνι.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Φρέρης, Ντόι, Χριστοφιλόπουλος (82΄ Σαπουντζής), Κατσογιάννης (78΄ Χαϊκάλης), Μαυρουδής, Κίτσος, Μπέλιτς, Σταμούλης, Λιάτσιος (82΄ Αρσενίδης), Τσέλιος (68΄ Κασέμι).

 

Τελευταία Νέα