Ο ΠΑΟΚ πήρε σούπερ ταλέντο από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ πήρε σούπερ ταλέντο από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού

bet365

Στα «ασπρόμαυρα» θα συνεχίσει το δρόμο προς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο Γιώργος Χουρδάκης, ένα από τα top ταλέντα που υπάρχουν στην ηλικία του.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και έκανε δικό του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου αποκτώντας τον 15χρονο (γεννημένος στις 24/03/2005) Γιώργο Χουρδάκη, που μέχρι φέτος αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα στην πρωταθλήτρια ομάδα Κ15 της σεζόν 2019-20.

Βασικός και αναντικατάστατος στην εθνική ομάδα Παίδων, ο Χουρδάκης αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, μπορεί να παίξει κι όλη την πλευρά, με τους ειδικούς του χώρου να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την ποδοσφαιρική αξία και το ταλέντο του.

Η οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή αποφάσισε αυτό το καλοκαίρι να χωρίσουν οι δρόμοι της με τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ, που κινείται το ίδιο εντυπωσιακά και μεθοδευμένα στο χώρο των τμημάτων υποδομής, φάνταζε να ήταν η καλύτερη λύση. Υστερα από συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών, ο Χουρδάκης εδώ και λίγες μέρες έχει υπογράψει στον «Δικέφαλο», μάλιστα έχει εκδοθεί το δελτίο του, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πληρώνει, βάσει νόμου, ένα πολύ μικρό ποσό στους Πειραιώτες για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

 

Τελευταία Νέα