ΠΑΟΚ: Ο 16χρονος Μπότης ετοιμάζει βαλίτσες για Μιλάνο

ΠΑΟΚ: Ο 16χρονος Μπότης ετοιμάζει βαλίτσες για Μιλάνο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο 16χρονος Μπότης ετοιμάζει βαλίτσες για Μιλάνο

bet365

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η μεταγραφή του 16χρονου Νίκου Μπότη στην Ιντερ, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης σε πιθανή πώλησή του.

Όπως αποκάλυψαν την Δευτέρα (18/5) ιταλικά ΜΜΕ, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι σε προχωρημένες επαφές με την Ίντερ για την παραχώρηση του Νίκου Μπότη.

Οι συζητήσεις της βρίσκονται στο τελικό σημείο, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ένα 20% ως ποσοστό μεταπώλησης του 16χρονου τερματοφύλακα και εισπράττοντας χρήματα που προβλέπονται βάσει των κανονισμών αλλά και του τριετές συμβολαίου, που είχε υπογράψει μαζί του από το περασμένο καλοκαίρι.

Η μεταγραφή ολοκληρώνεται και μόλις επιτραπούν οι πτήσεις προς την Ιταλία, ο Λαρισαίος (γιος του παλαίμαχου παίκτη μπάσκετ της Ολύμπια Λάρισας, Δημήτρη Μπότη) τερματοφύλακας των εθνικών ομάδων U15 και U16 αναμένεται να ταξιδέψει στο Μιλάνο.

Αρχικά, θα ενταχθεί και θα παίξει με την ομάδα «πριμαβέρα» της Ίντερ, ενώ σε περίπτωση που φτάσει να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα των «νερατζουρι», τότε υπάρχει και ένα ποσό μπόνους για τον ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα