Ολυμπιακός Κ15 - Παναθηναϊκός Κ15 0-3

Gazzetta team
Ολυμπιακός Κ15 - Παναθηναϊκός Κ15 0-3

bet365

Η Κ15 του Παναθηναϊκού πήρε με 3-0 το ντέρμπι επί της Κ15 του Ολυμπιακού μέσα στο Ρέντη παραμένοντας μόνη πρώτη με «αέρα» έξι βαθμών από τον δεύτερο Ατρόμητο.

Την ανωτερότητά του στο αιώνιο ντέρμπι επί της Κ15 του Ολυμπιακού έδειξαν οι παίδες του Παναθηναϊκού, επικρατώντας με 3-0 μέσα στο Ρέντη.

Οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή πήραν το προβάδισμα στο 26' με σουτ του Νότα και στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν ρυθμό «καθαρίζοντας» το ντέρμπι μέσα σε δύο λεπτά.

Στο 68' οι «πράσινοι» έκαναν το 2-0 χάρη σε πέναλτι του Καλοσκάμη, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σταγάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει μόνος πρώτος με 24 βαθμούς, έχοντας απόσταση έξι πόντων από τον δεύτερο Ατρόμητο, ενώ ο Ολυμπιακός ακολουθεί στην 3η θέση με 17 βαθμούς.

Το παιχνίδι από την πλευρά του Ολυμπιακού παρακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής, Αντώνης Νικοπολίδης μαζί με τους Μαυρογενίδη, Ιμπαγάσα και Ελευθεριάδη, ενώ από την πλευρά των «πράσινων» παρόντες ήταν ο αρχιπροπονητής, Βαγγέλης Σάμιος και οι προπονητές Μπαρτζώκας, Ντρένοβα και Τασουνίδης.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Νίκος Τοπολιάτης): Κονσολάκης, Μίνης, Κώστουλας, Φίλος, Χουρδάκης, Σταράκης, Βλέτσας, Παπακανέλος, Γατόπουλος, Μοίρας, Αρσενίδης.

Παναθηναϊκός (Θωμάς Μαυρουδής): Μεμά, Νικολετόπουλος, Δάμης, Πιτσώτης, Χασανάγκο, Λιατίφης, Νότας, Σπαθάρης, Σταγάκης, Καλοσκάμης, Διαμαντής.

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος Κ15:

1. Παναθηναϊκός 24
2. Ατρόμητος 18
3. Ολυμπιακός 17
4. Αστέρας Τρίπολης 16
5. ΟΦΗ 13
6. ΑΕΚ 9
7. Πανιώνιος 8
8. Απόλλων Σμύρνης 0

 

Τελευταία Νέα