ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
PAOK Action: Η Κ19 δίπλα στα Special Olympics Hellas (pics-vid)

PAOK Action: Η Κ19 δίπλα στα Special Olympics Hellas (pics-vid)

PAOK Action: Η Κ19 δίπλα στα Special Olympics Hellas (pics-vid)

Ακόμη μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ και του PAOK Aciton με τους παίκτες της Κ19 να βρίσκονται δίπλα και να ενισχύουν παιδιά των Special Olympics.

Για την συγκεκριμένη ενέργεια, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η Κ19 στα πλαίσια του Solidarity Project του UEFA Youth League καθώς και της Παγκόσμιας Ημέρας ατόμων με αναπηρία, έπαιξε Bowling με αθλητές των Special Olympics.

Η χαρά δεν είναι στα πράγματα, είναι μέσα μας! Κι όταν μοιράζεται γίνεται απροσμέτρητη, ζωγραφίζεται στα πρόσωπα των ανθρώπων. Κι ήταν τόσο ευδιάκριτη στα πρόσωπα των παιδιών των Special Olympics και της Κ19 του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν μαζί για δύο ώρες παίζοντας Bowling!

Το απόγευμα της 3ης Δεκεμβρίου 2019, το PAOK Action στο πλαίσιο του Solidarity Project της UEFA, ασχολήθηκε και πάλι με κάτι εξαιρετικά σοβαρό. Με τη χαρά του παιχνιδιού. Με μπάλες, κορίνες και…strike! Οι ποδοσφαιριστές της Κ19 του ΠΑΟΚ Γιώργος ΔούμτσηςΕυστάθιος ΤάχατοςΘόδωρος ΠουρναράςΠέτρος ΚαλουτσικίδηςΚυριάκος Γιαξής, Δημήτρης Θεοδωρίδης και Δημήτρης Πανίδης υποδέχθηκαν στο Ten Pin Bowling στην Καλαμαριά τους αθλητές των Special Olympics Hellas όπου έδωσαν σκληρές «μάχες» στο Bowling με νικητή το χαμόγελο!

Η 3η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Θεσπίστηκε και τηρείται παγκοσμίως από τα Ηνωμένα Εθνη το 1992. Υπενθυμίζει την ανάγκη κατανόησης σε θέματα αναπηρίας και κινητοποίησης υπέρ των δικαιωμάτων της αξιοπρέπειας και της ευημερίας των ατόμων με αναπηρία. Ο ΠΑΟΚ, μέσω του PAOK Action, δεν σταματά ποτέ να συμπαραστέκεται έμπρακτα στον αγώνα υπέρ των ίσων ευκαιριών σε όλους τους τομείς της ζωής, όλων των ανθρώπων.

Το Solidarity Project της UEFA είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που ενθαρρύνει τις ομάδες που συμμετέχουν στο Youth League να υιοθετήσουν ένα σχέδιο αλληλεγγύης.  Έτσι ο ΠΑΟΚ παρέδωσε χθες στην ομάδα των Special Olympics Hellas επιταγή 500 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση καθώς επίσης και την υπόσχεση να παραμείνει δίπλα τους!

“Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο!»

https://www.facebook.com/SpecialOlympicsHellas/