Στα... ερυθρόλευκα το αιώνιο ντέρμπι των μικρών

Gazzetta team
Στα... ερυθρόλευκα το αιώνιο ντέρμπι των μικρών

bet365

Αν και βρέθηκε να χάνει, η Κ19 του Ολυμπιακού έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 3-1 τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του αιώνιου ντέρμπι στο πρωτάθλημα της SuperLeague K19, επικρατώντας με 3-1 του Παναθηναϊκού στο Ρέντη.

Το πρώτο μισάωρο όμως της αναμέτρησης σε καμία περίπτωση δεν σε προϊδέαζε για κάτι τέτοιο, καθώς οι «πράσινοι» μόλις στο 6ο λεπτό προηγήθηκαν με τον Ζερβόπουλος, ενώ αμέσως μετά είχαν δύο ευκαιρίες με τον Ζαγορίτη για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτούν.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ντόρτμουντ - Μπάγερν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Έτσι, όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματά του και στο δεύτερο ημίχρονο εξαπέλυσαν την αντεπίθεσή τους, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ξενιτίδη.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αρχικά ισοφάρισε στο 57' και στο δέκα λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Πειραιώτες, με τον Μαρτίνη στο 71' να βάζει απλά το... κερασάκι στην τούρτα της μεγάλης νίκης.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Τσάβος, Ράμα, Πέιος (81΄Γκοτζαμανίδης), Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Φέκκας, Μαρίνος, Βοΐλης, Μπουλάρι (60' Σουρλής).

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παπαθανασίου, Παρασκευόπουλος (60' Μανιδάκης), Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας, Καλομοίρης (46' Παπαδόπουλος), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης.

 

Τελευταία Νέα