Πήραν την πρόκριση τα παιδιά του Γκαρσία (pics)

Gazzetta team
Πήραν την πρόκριση τα παιδιά του Γκαρσία (pics)

bet365

Η ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση του UEFA Youth League, επικρατώντας με 2-0 της ΑΕ Λεμεσού στο Καυτανζόγλειο, διπλασιάζοντας τις νίκες επί της κυπριακής ομάδας.

Μετά το «διπλό» στην Κύπρο η ομάδα Κ19 του «Δικεφάλου» νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι την ΑΕ Λεμεσού (2-0) και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρέταξαν την ομάδα τους με αρκετές αλλαγές λόγω και των συνεχόμενων αναμετρήσεων. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και μόλις στο 5′ είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Τζοβάρα, αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η επόμενη φάση έγινε μετά από 25 λεπτά.

Στο 30′ ο Γαϊτανίδης έχασε τριπλή(!) ευκαιρία από κοντά για να σκοράρει, αλλά εξιλεώθηκε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, όταν και άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή.

Στην επανάληψη ο ίδιος παίκτης στο 50′ διπλασία τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο και της ομάδας του και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε.

Το μόνο που απέμενε ήταν ξεκαθαρίσει το τελικό σκορ, το οποίο παρά τις αρκετές ευκαιρίες των παικτών του Γκαρσία δεν άλλαξε.

Έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-1 και ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις κόντρα στην Μινσκ στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Η σύνθεση του «Δικεφάλου»:

Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Λύρατζης , Μιχαηλίδης (46′ Διαμαντής), Βουτσάς, Μανιώτης, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός (65′ Μελετίδης), Γαϊτανίδης (56′ Θεοδωρίδης), Τζοβάρας (56′ Ξιφιλίνος), Δούμτσης (76′ Γκαργκαλατζίδης).

 

Τελευταία Νέα