Τσιτσιπάς: «Θαυμάζω τον Αντετοκούνμπο γιατί είναι ταπεινός»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε με το «δεξί» στο Australian Open, καθώς απέκλεισε με 3-1 σετ τον Ιάπωνα Σιντάρο Μοτσιζούκι. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την πρόκριση του ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούμπο, για τον οποίο εξέφρασε το θαυμασμό του, λόγω της ταπεινότητας του.
Η αναφορά του Τσιτσιπά στον Αντετοκούνμπο
Δεν έχουμε πολλές τέτοιες καταστάσεις. Νομίζω ότι όλοι είναι γενικά καλά μεταξύ τους. Προφανώς υπάρχουν παίκτες από τους οποίους είναι πιο δύσκολο να πάρεις ένα γεια όταν τους συναντάς. Μιλούσα σήμερα με τον γυμναστή μου και ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνω σε ορισμένους τενίστες είναι πώς αναπτύσσουν λίγη στάση και λίγο εγωισμό μόλις κάνουν ένα ή δύο καλά αποτελέσματα. Αλλάζει κάπως όλη τους η προσωπικότητα.
Δεν θα έλεγα απαραίτητα αλαζονεία, αν και ίσως για κάποιους ισχύει. Απλώς θα ήθελα περισσότεροι τενίστες να μην ταυτίζονται τόσο με τα αποτελέσματά τους και με αυτό που κάνουν, ώστε αυτό να καθορίζει ποιοι είναι. Αγαπώ τους ταπεινούς ανθρώπους. Ένας από τους λόγους που θαυμάζω τόσο πολύ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι αυτός.
Δείτε Επίσης
Αθλητικές Μεταδόσεις στο GazzettaΈχει πετύχει τόσα πολλά στο μπάσκετ και είναι ένας από τους πιο ταπεινούς αθλητές που έχω γνωρίσει και με τους οποίους έχω περάσει χρόνο. Θα ήθελα περισσότεροι τενίστες να είναι έτσι. Δεν λέω ότι οι τενίστες είναι αλαζόνες. Απλώς λέω ότι υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, εδώ κι εκεί, όπου πας να πεις γεια σε κάποιον, δεν ζητάω να κάνουμε συζήτηση, αλλά θα ήταν ωραίο, όταν συναντάς κάποιον, τουλάχιστον να λέει γεια. Έχω καταλάβει ότι κάποιοι άνθρωποι απλώς δεν βρίσκονται στην ίδια συχνότητα. Αυτό είναι όλο. Θα ήθελα απλώς να ήταν πιο φυσιολογικό αυτό στο tour».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

