Αγγλία - Λ.Δ Κονγκό: Ο Κέιν έφερε το ματς στα ίσα με καρφωτή κεφαλιά (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Χάρι Κέιν έδωσε το φιλί της ζωής στην Αγγλία στο 75΄, όταν πήρε την καρφωτή κεφαλιά από σέντρα του Γκόρντον και ισοφάρισε σε 1-1 κόντρα στη Λ.Δ Κονγκό.
Ισοφάριση για την Αγγλία σε κομβικό σημείο! Τη στιγμή που ο αγώνας όδευε προς το τελευταίο τέταρτο με τη Λ.Δ Κονγκό σε θέση οδηγού, τα Τρία Λιοντάρια κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με υπογραφή του Χάρι Κέιν. Στο 75΄συγκεκριμένα ο Γκόρντον έβγαλε γλυκιά σέντρα για τον Κέιν στην περιοχή, ο οποίος ξεμαρκαρίστηκε και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Εμπασί για το 1-1.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.