Γκολ ο Ανσαριφάρντ και νίκη για το Ιράν

Gazzetta team
Γκολ ο Ανσαριφάρντ και νίκη για το Ιράν

bet365

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν ο μοναδικός σκόρερ του φιλικού μεταξύ του Ιράν και της Λιθουανίας την Παρασκευή (8/6), με τους Ασιάτες να επικρατούν 1-0 στην προετοιμασία τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Βασικοί ήταν οι Μασούντ και Χατζισαφί.

Έστω κι αργά, το Ιράν βρήκε τη «λύση» απέναντι στη Λιθουανία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει Μουντιάλ. Σκόρερ και πρόσωπο του αγώνα ήταν ο φορ του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, που σκόραρε στο 88’ κι έδειξε «ζεστός» ενόψει Ρωσίας.

Το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, με την ομάδα του Κεϊρόζ συνέχισε νικηφόρα τα φιλικά πριν το ιστορικό «ραντεβού» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καταγάγοντας την τέταρτη νίκη της στα έξι τελευταία φιλικά. Εξάλλου, απέναντι στους Λιθουανούς βασικοί αγωνίστηκαν οι Εχσάν Χατζισαφί και Μασούντ Σοτζέι.

Το Ιράν έχει κληρωθεί στον β’ όμιλο και θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο, την Πορτογαλία και την Ισπανία, παίζοντας στην πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου με τους Αφρικανούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα