Οριστικά εκτός Μουντιάλ ο Ικάρντι!

Οριστικά εκτός Μουντιάλ ο Ικάρντι!

Οριστικά εκτός Μουντιάλ ο Ικάρντι!

bet365

Ο Χόρχε Σαμπάολι ενημέρωσε τον Μάουρο Ικάρντι πως δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της Αργεντινής ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Χωρίς τον Μάουρο Ικάρντι θα αγωνιστεί η Αργεντινή στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της «αλμπιτσελέστε», Χόρχε Σαμπάολι, να ενημερώνει τον αρχηγό της Ίντερ για την απόφασή του.

Ο Σαμπάολι βρίσκεται στην Ιταλία όπου θα έχει συναντήσεις με τους Αργεντινούς διεθνείς, και ήδη την Τετάρτη βρέθηκε στο Τορίνο όπου μίλησε με τους Ιγουαΐν και Ντιμπάλα και τους ενημέρωσε πως θα είναι στην 23αδα που θα βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

Την Πέμπτη (3/5) ο Σαμπάολι βρέθηκε στο Μιλάνο όπου συνάντησε τον Μάουρο Ικάρντι και τον ενημέρωσε πως ναι μεν θα βρίσκεται στους 35 της προεπιλογής της Αργεντινής, αλλά δεν θα ταξιδέψει στην Ρωσία, αφού οι επιλογές του για την θέση του φορ θα είναι ο Ιγουαΐν και ο Αγουέρο.

Μάλιστα, ο Σαμπάολι του εξήγησε τον λόγο ο οποίος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι μεταξύ Αργεντινής και Ίντερ υπάρχει μια διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία με αποτέλεσμα στην εθνική ο Ικάρντι να μην είναι ο παίκτης που απολαμβάνουν στους «νερατζούρι».

Πλέον, ο μοναδικός τρόπος για να βρεθεί στην αποστολή ο Ικάρντι είναι να τραυματιστεί ένας εκ των δύο βασικών επιθετικών της Αργεντινής και να αναγκαστεί ο Σαμπάολι να προβεί σε αλλαγή.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα