Θυμήθηκε τον Γκαζαριάν ο Καρεμπέ!
Ο Κριστιάν Καρεμπέ με την ιδιότητα του πρεσβευτή της FIFA ταξίδεψε για την πρωτεύουσα της Αρμενίας, καθώς εκεί εκτίθεται το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης του Ολυμπιακού, έκανε δηλώσει στον Τύπο της χώρας όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Μχιταριάν και Γκαζαριάν.
«Ο Χένρικ Μχιταριάν έχει παίξει στην Μπουντεσλίγκα, την Πρέμιερ Λιγκ και έχει όλη την ποιότητα να πετύχει τους στόχους του με την Εθνική του ομάδα. Η Εθνική ομάδα της Αρμενίας έχει λαμπρό μέλλον. Επίσης, ξέρω τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
