Αργεντινή: Η πρώην του Παλάσιος πούλησε το χρυσό μετάλλιο του Μουντιάλ και τη φανέλα του τελικού!

Αργεντινή: Η πρώην του Παλάσιος πούλησε το χρυσό μετάλλιο του Μουντιάλ και τη φανέλα του τελικού!

Παλάσιος

bet365

Ο Εζεκιέλ Παλάσιος βρίσκεται ακόμα στα διαδικαστικά του διαζυγίου και οι οικονομικές διαφορές με την Γέσι Φρίας, οδήγησαν το πρώην μοντέλο να πουλήσει τη φανέλα από τον τελικό του Μουντιάλ του 2022 αλλά και το χρυσό του μετάλλιο!

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Αργεντινή. Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ο Εζεκιέλ Παλάσιος ο οποίος μάλλον δεν θα μπορεί να... αποδείξει ποτέ ότι στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την πατρίδα του.

Ο μέσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν έμαθε μέσα από τα social media ότι τα... αποδεικτικά από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ με την Αργεντινή, έκαναν... φτερά! Όπως αποκαλύπτουν τα Μέσα της χώρας, την ώρα που το διαζύγιο του Παλάσιος με τη Γέσι Φρίας προχωράει, αν και με αργούς ρυθμούς, το πρώην μοντέλο αποφάσισε να βγάλει στο «σφυρί» αντικείμενα μεγάλης αξίας του Παλάσιος από το Μουντιάλ του Κατάρ!

Οι οικονομικές διαφορές που έχουν οι δυο τους, οδήγησαν τη Φρίας να πουλήσει τη φανέλα του Παλάσιος από τον τελικό με τη Γαλλία αλλά και το χρυσό του μετάλλιο από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ! Η ίδια μάλιστα έκανε γνωστές τις πωλήσεις με δύο ξεχωριστές αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Το πρώην μοντέλο έχει δηλώσει ότι ο Παλάσιος δεν της παρέχει χρήματα, με αποτέλεσμα να μην έχει τη δυνατότητα να καλύπτει το ενοίκιο.

Η πλευρά του Παλάσιος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα, με μερικά Μέσα της χώρας να τονίζουν ότι οι υποτιθέμενες πωλήσεις των δύο αντικειμένων ενδέχεται να είναι ψεύτικες με σκοπό να αναγκάσουν τον ποδοσφαιριστή να δώσει χρήματα στη Γέσι Φρίας.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα