Αγουέρo: «Πληγώνει τον Ζλάταν να παραδέχεται πως ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

Newsroom
Αγουέρo: «Πληγώνει τον Ζλάταν να παραδέχεται πως ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

bet365

Ο Σέρχιο Αγουέρο... απάντησε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για το σχόλιο του πως η Αργεντινή δεν θα κερδίσει ξανά τίποτα και τόνισε πως ο Σουηδός «πονάει» επειδή παραδέχεται πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοτιτς σε πρόσφατη συνέντευξη του στον France Inter κατέκρινε την συμπεριφορά των Αργεντινών στο Μουντιάλ του Κατάρ και εξέφρασε την άποψη του πως η Αλμπισελέστε «δεν πρόκειται να κερδίσει κάτι άλλο». Ο Σέρχιο Αγουέρο ήταν... επίτιμο μέλος της αποστολής της ομάδας του Σκαλόνι στο Παγκόσμιο Κύπελλο και κατά τη διάρκεια ενός livestream του στο Twitch απάντησε αναλόγως στον Σουηδό σταρ, λέγοντας πως είναι ακατάλληλος για να μιλήσει για συμπεριφορές και πως «πονάει» επειδή παραδέχεται πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου.

«Λέω αυτό που σκέφτομαι ή όχι; Ζλάταν. Ο Ιμπραΐμοβιτς. Ιμπρα-χίμοβιτς. Είναι το ίδιο, είναι ένα αρκετά δύσκολο όνομα, καλύτερα να τον λέω Ζλάταν..Ο Ζλάταν, πριν το πει αυτό, ίσως ήταν καλύτερο να ξεκαθαρίσει ότι προτιμούσε να κερδίσει η Γαλλία, από το να πει ότι οι άλλοι συμπεριφέρθηκαν άσχημα.

Εσύ κι εγώ παίξαμε σε υψηλό επίπεδο. Ας θυμηθούμε όμως ότι συμπεριφέρθηκες και εσύ άσχημα. Δίκιο δεν έχω; Για να πεις ότι συμπεριφέρθηκαν άσχημα, νομίζω ότι είσαι ο λιγότερο κατάλληλος να μιλήσεις. Μου φαίνεται ότι κάνεις λάθος σε αυτό.

Μου φαίνεται ότι είναι πολύ αγενές να λες ότι δεν πρόκειται να κερδίσουμε περισσότερα. Νομίζω ότι πριν μιλήσεις για την Αργεντινή, θα μπορούσες να ανησυχείς για τη χώρα σου, για τους παίκτες σου, που δεν είναι καν στα τελευταία Μουντιάλ.

Και ο Μέσι κέρδισε. Ίσως αυτό σε θυμώνει, ότι ο Μέσι έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και γι' αυτό σε πονάει να παραδέχεσαι ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και σε πληγώνει που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές παίζεται καλά κι άλλες άσχημα. Η Αργεντινή είναι πρωταθλήτρια. Σηκώσαμε το Κύπελλο και αι παρακολουθούσες. Οι παίκτες που φέρθηκαν άσχημα σήκωσαν το Κύπελλο. Λυπάμαι. Συγγνώμη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κουν Αγουέρο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα