Εθνική Βραζιλίας: Σκοπεύει να συναντήσει τον Αντσελότι

Newsroom
Εθνική Βραζιλίας: Σκοπεύει να συναντήσει τον Αντσελότι

bet365

Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «uol», η ομοσπονδία της Βραζιλίας ετοιμάζεται να συναντήσει τον Αντσελότι για την θέση του προπονητή της.

Μετά την αποχώρηση του Τίτε, η ομοσπονδία της Βραζιλίας αποφάσισε να «χτυπήσει» προπονητή υψηλού επιπέδου και γι' αυτό σχεδιάζουν μία συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κάρλο Αντσελότι της Ρεάλ Μαδρίτης τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει συμβόλαιο με τους Μαδριλένους μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος ανέφερε πως αν είναι στο χέρι του θα ήθελε να το «τιμήσει» μέχρι το τέλος. Η στάση του αυτή δημιούργησε ένα κίμα πεσιμισμού στην βραζιλιάνικη ομοσπονδία για την περίπτωσή του, όμως όχι σε όλους.

Ο πρόεδρός της, Εντνάλντο Ροντρίγκες θέλει να κάνει μία συνάντηση από κοντά με τον Αντσελότι για να συζητήσει μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε από ανθρώπους του χώρου, ο Ιταλός τεχνικός θα ήταν σίγουρος πρόθυμος έστω να συζητήσει μαζί του για το πρότζεκτ της εθνικής Βραζιλίας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της CBF, έχει στο πλεύρο του και τον Ρονάλντο «το φαινόμενο» που προθυμοποιήθηκε να τον βοηθήσει με τις επαφές με όποιον μεγάλο στόχο-προπονητή έχει από την Ευρώπη.

Να σημειωθεί πως ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει προπονήσει ποτέ μέχρι σήμερα εθνική ομάδα.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα