Μουντιάλ 2022, Ραμί για Μαρτίνες: «Είναι ο μεγαλύτερος μ@λ@κας στον κόσμο του ποδοσφαίρου»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Ραμί για Μαρτίνες: «Είναι ο μεγαλύτερος μ@λ@κας στον κόσμο του ποδοσφαίρου»

bet365

Ο πρώην διεθνής Γάλλος Αντίλ Ραμί κατακεραύνωσε τον τερματοφύλακα της Αργεντινής Εμιλιάνο Μαρτίνες για τη συμπεριφορά του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες, μπορεί να βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της πορείας της Αργεντινής ως την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλο και να βραβεύτηκε με το «χρυσό γάντι», έγινε όμως επίκεντρο σκληρή κριτικής για τους αμφιλεγόμενους πανηγυρισμούς και τα σχόλιά του μετά της «αλμπισελέστε» νίκη επί της Γαλλίας στα πέναλτι.

«[Ο Μαρτίνες είναι] ο μεγαλύτερος μ@λ@κας στον κόσμο του ποδοσφαίρου», έγραψε ο πρώην Γάλλος διεθνής Αντίλ Ραμί στο Instagram. «Ο πιο μισητός άνθρωπος», πρόσθεσε.

Λίγο αργότερα, δημοσίευσε ένα άλλο instagram story για να δείξει την υποστήριξή του στον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη δόξα. «Ο Μπαπέ τους τραυμάτισε τόσο πολύ που πανηγυρίζουν περισσότερο τη νίκη εναντίον της εθνικής μας ομάδας παρά το Παγκόσμιο Κύπελλο», σημείωσε. Ο πρώην αμυντικός της Σεβίλλης και της Μαρσέιγ μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι το βραβείο Χρυσό Γάντι θα έπρεπε να είχε δοθεί στον πορτιέρε του Μαρόκου Γιασίν Μπονό.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα