Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Θιβετιανοί μοναχοί πανηγυρίζουν σαν τρελοί το πέναλτι τίτλου

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Θιβετιανοί μοναχοί πανηγυρίζουν σαν τρελοί το πέναλτι τίτλου

bet365

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Αργεντινή, παγκόσμια υπόθεση ο κυριακάτικος τελικός. Μέχρι και Θιβετιανοί μοναχοί συντονίστηκαν για το μεγάλο ματς και ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς με το πέναλτι του Μοντιέλ που έστεψε τον Μέσι και την παρέα του.

Όλος ο πλανήτης στάθηκε στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι και της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ. Και δεν πρόκειται για υπερβολή. Μετά το άνευ προηγουμένου πάθος που επέδειξαν οι φίλαθλοι στο Μπανγκλαντές κατά τη διάρκεια του τουρνουά, οι πλέον απίστευτες εικόνες πανηγυρισμών για την Αλμπισελέστε έρχονται από την Ινδία, όπου Θιβετιανοί μοναχοί «τρελάθηκαν» μετά το τελευταίο πέναλτι του Μοντιέλ!

Το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει τους νεαρούς Θιβετιανούς μοναχούς σε Ακαδημία βουδιστών της Ινδίας να παρακολουθούν τον τελικό μπροστά σε γιγαντοθόνη. Κι όταν ο Μοντιέλ σκόραρε το καθοριστικό πέναλτι που έστεψε πρωταθλήτρια κόσμου την Αλμπισελέστε, άπαντες πετάχτηκαν από τις θέσεις τους και πανηγύρισαν σαν να βρίσκονταν στο «Lusail Stadium», ή πολύ περισσότερο, σαν να έπαιζε η χώρα τους!

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα