Μουντιάλ 2022: Γιος Μαραντόνα: «Ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος γι' αυτήν την εθνική ομάδα»

Μουντιάλ 2022: Γιος Μαραντόνα: «Ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος γι' αυτήν την εθνική ομάδα»

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Γιος Μαραντόνα: «Ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος γι' αυτήν την εθνική ομάδα»

bet365

Ο Ιταλός γιος του Μαραντόνα δεν πιστεύει ότι πρέπει να γίνονται συγκρίσεις του πατέρα του, με τον νυν ηγέτη της Αργεντινής Λιονέλ Μέσι και δηλώνει σίγουρος ότι ο Ντιέγκο θα ήταν υπερήφανος για την πορεία της «αλμπισελέστε».

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Σινάγκρα γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1986, λίγους μήνες αφότου ο πατέρας του κατέκτησε τον κόσμο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μεξικού. Δεν είχε καμία επαφή με τον πατέρα του για χρόνια, αλλά στο τελευταίο στάδιο της ζωής του Αργεντινού σταρ, είχαν μια εξαιρετική σχέση. Είναι ο μεγαλύτερος από τους πέντε νόμιμους γιους του Ντιέγκο και αυτός που μίλησε περισσότερο για ποδόσφαιρο μαζί του.

Ο Ντιέγκο Τζούνιορ προπονεί σήμερα μια ομάδα στις χαμηλότερες κατηγορίες της Ιταλίας, τη Νάπολι Γιουνάιτεντ. Βιώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο όπως κάθε άλλος Αργεντινός, παρόλο που ζει ακόμα στη γενέτειρά του, τη Νάπολη, και σπάνια πηγαίνει στην Αργεντινή κατά τη διάρκεια του έτους. «Το ζω σαν "loco", παρακολουθώ όλους τους αγώνες, βλέπω όλες τις ειδήσεις, θέλω να βάλω το τρίτο αστέρι στο στήθος μου γιατί αυτά τα παιδιά το αξίζουν πραγματικά. Δίνουν τα πάντα για τη φανέλα και ελπίζω να συμβεί», δήλωσε.

Ερωτηθείς για το πώς θα αισθανόταν ο πατέρας του για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ντιέγκο Τζούνιορ δεν έχει καμία αμφιβολία. Αγαπούσε την εθνική του ομάδα και θα συνεχίσει να την απολαμβάνει από τον ουρανό. «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο πατέρας μου είναι περήφανος για τον τρόπο που υπερασπίζονται τη φανέλα και την θέληση που βγάζουν. Για μένα, ο μπαμπάς μου είναι περήφανος γι' αυτούς, εκεί πάνω», δήλωσε.

Σχετικά με την... αιώνια σύγκριση ανέμεσα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986 με το σημερινό αλλά και του Ντιέγκο Μαραντόνα με τον Λιονέλ Μέσι, τους δύο μεγαλύτερους εκπροσώπους του αργεντίνικου ποδοσφαίρου σε παγκόσμιο επίπεδο, ο γιος του θρυλικού Ντιεγκίτο, απαντά:

«Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τον Μέσι, όπως απολαύσαμε τον γέρο μου. Λοιπόν, πρέπει να απολαύσουμε τον Μέσι με τον ίδιο τρόπο. Δεν μου αρέσει να τους συγκρίνω γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το κάνουμε αυτό. Δεν ωφελεί σε τίποτα. Αν κερδίσουμε την Κυριακή, οι ιστορίες μεταξύ τους θα είναι παρόμοιες, αλλά θέλω να απολαύσω τον Λιονέλ και μου αρέσει πολύ αυτή η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπου ο πατέρας μου και αυτός αγκαλιάζονται και είναι μαζί. Ελπίζω να συμβεί και, αν συμβεί, θα είμαι απίστευτα χαρούμενος για τον Λίο. Είμαι ο νούμερο ένα θαυμαστής του και πάντα τον αγαπώ».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα