Μουντιάλ 2022: Ποιοι celebrities και αθλητές υποστηρίζουν την Αργεντινή του Μέσι στον τελικό του Μουντιάλ

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Ποιοι celebrities και αθλητές υποστηρίζουν την Αργεντινή του Μέσι στον τελικό του Μουντιάλ

bet365

Όλοι μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας και φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί διάσημοι παγκοσμίως που επιλέγουν τον Λιονέλ Μέσι έναντι του Κιλιάν Μπαπέ.

Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Μπαπέ είναι τα πρόσωπα της ημέρας για το ποδόσφαιρο παγκοσμίως, με τους δυο τους να ηγούνται των προσπαθειών των εθνικών τους ομάδων να σηκώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αργεντινή και Γαλλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ και όλοι αδημονούν για την σέντρα. Σε επίπεδο... δημοφιλίας ο Λίο Μέσι δεν έχει ανταγωνιστή σήμερα (18/12), καθώς τόσες πολλές προσωπικότητες και αθλητές από όλο τον κόσμο, θέλουν εκείνος να κατακτήσει το τρόπαιο που λείπει από την εντυπωσιακή συλλογή του.

Η διάσημη Αγγλίδα τραγουδίστρια Αντέλ θα στηρίξει την «αλμπισελέστε». Ένας θαυμαστής την πλησίασε σε μια πρόσφατη συναυλία και εκείνη ακούγεται να λέει: «Είσαι από την Αργεντινή; Δόξα τω Θεώ κέρδισαν στα πέναλτι σήμερα», αναφερόμενη στον αγώνα με την Ολλανδία.

Η διάσημη ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς είναι γνωστό ότι είναι μεγάλη λάτρης του ποδοσφαίρου. Το 2017 εθεάθη στο «El Clasico» και ζήτησε από τον Λιονέλ Μέσι μια φωτογραφία μετά το παιχνίδι.

Ένας άλλος σταρ του Χόλιγουντ ο Κρίστοφερ Μιντς - Πλας στηρίζει ανοιχτά την εθνική ομάδα της Αργεντινής, με το twitter του να είναι «αλμπισελέστε» τις τελευταίες ημέρες.

Ο Άγγλος τραγουδιστής Χάρι Στάιλς έγραψε επίσης «Συγχαρητήρια Αργεντινή» πριν από ένα πρόσφατο σόου του και ο Πορτορικανός ράπερ Daddy Yankee έχει επίσης εμφανιστεί σε βίντεο στα social media που υποστηρίζουν την «Αλμπισελέστε».

Ένας άλλος Βρετανός αστέρας που εύχεται στην Αργεντινή είναι ο θρύλος του τένις Άντι Μάρεϊ. Στο τέλος του αγώνα μεταξύ Αργεντινής και Αυστραλίας νωρίτερα στη διοργάνωση, ο Μάρεϊ έγραψε στο Twitter «Messi is the man».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα