Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: «Ακόμα με πονάει πολύ αυτή η ήττα»

Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: «Ακόμα με πονάει πολύ αυτή η ήττα»

Νίκος Κικίδης
Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: «Ακόμα με πονάει πολύ αυτή η ήττα»

bet365

Ο Νεϊμάρ έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει συνέλθει ψυχολογικά από την ήττα κόντρα στην Κροατία.

Το κλίμα απογοήτευσης παραμένει ακόμα έντονο στις τάξεις της Βραζιλίας, η οποία δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που είχαν χτιστεί γύρω από το πρόσωπό της και αποκλείστηκε από την Κροατία στη φάση των «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό ο Νεϊμάρ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για το τέλος του ταξιδιού στα γήπεδα του Κατάρ μέσα από ανάρτησή του στα social media.

Συγκεκριμένα τόνισε πως ακόμα ο χρόνος δεν έχει προλάβει να επουλώσει τις ψυχολογικές πληγές και τα σημάδια που άφησε ο αποκλεισμός από τους Κροάτες, στέλνοντας ωστόσο και σύνθημα ανασυγκρότησης ενόψει της συνέχειας.

«Σε βραζιλιάνικο έδαφος… Η ήττα πονάει ακόμα πολύ, ήμασταν τόσο κοντά, τόσο κοντά. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω μάθει ακόμα να χάνω. Οι ήττες με κάνουν πιο δυνατό αλλά με πληγώνουν πάρα πολύ και ακόμα δεν το έχω συνηθίσει. Όπως και να έχει, πρέπει να προχωρήσουμε... η ζωή μας κάνει να προχωράμε, ακόμα κι αν πονάει και η πληγή αργεί να επουλωθεί, πρέπει να προχωρήσουμε.

Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τον βραζιλιάνικο λαό για την υποστήριξη και τη στοργή του, το να ακούμε από εσάς ότι παλέψαμε, δώσαμε τον εαυτό μας μέχρι το τέλος, ανακουφίζει λίγο από τον πόνο μας. Ευχαριστώ Κατάρ, για όλα... το κύπελλο ήταν όμορφο και έπρεπε να καταλήξει στη Βραζιλία, αλλά η μοίρα και ο Θεός τα έφεραν αλλιώς.

Ας προχωρήσουμε... τώρα ήρθε η ώρα να κλείσουμε το κεφάλαιο, να απολαύσουμε οικογένεια και φίλους, να επαναφορτίσουμε τις ενέργειές μας γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να ζήσουμε με αυτή την ήττα, πονάει ΠΟΛΥ! ΠΙΣΤΗ» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα