Λειψία: Απέρριψε ήδη τρεις τεράστιες προσφορές 90+ εκατ. ευρώ για τον Γκβάρντιολ το περασμένο καλοκαίρι

Newsroom
Λειψία: Απέρριψε ήδη τρεις τεράστιες προσφορές 90+ εκατ. ευρώ για τον Γκβάρντιολ το περασμένο καλοκαίρι

bet365

Σύμφωνα με το «footmercato», η Λειψία δέχθηκε τρεις προτάσεις 90+ εκατ. ευρώ για τον Γκβάρντιολ το καλοκαίρι που μας περάσε από την Αγγλία.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις το Γκβάρντιολ στο Μουντιάλ του Κατάρ, στο οποίο έχει φτάσει στα ημιτελικά με την Κροατία, έχουν τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως όμως αποκάλυψε το γαλλικό μέσο, οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες είχαν διακρίνει εδώ και καιρό το ταλέντο του και έφτασαν να προσφέρουν δυσθεώρητα ποσά για να τον κάνουν δικό τους ήδη από το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Τρεις αγγλικές ομάδες κατέθεσαν προτάσεις 90 εκατ. ευρώ και πάνω, όμως δεν κατόρθωσαν να πείσουν την Λειψία να πει και με όσα έχουν γίνει στο Μουντιάλ, οι Γερμανοί μόνο δικαιομένοι μπορούν να νιώθουν από την επιλογή τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέφερε 90 εκατ. ευρώ, η Τσέλσι 95 και η Μάντσεστερ Σίτι πήγε να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, αφού η πρότασή της ξεπέρασε τα 100 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους και το ποσοστό μεταπώλησης.

Στο παιχνίδι αυτό ετοιμάζεται να μπει τώρα και η Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει ήδη κανονίσει ένα ραντεβού με τον μάνατζερ του παίκτη. Στο στόχαστρό τους τον έχουν και οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχουν δείξει ενδιαφέρον μέχρι στιγμής για τον παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα