Μουντιάλ 2022, Μαρόκο: Ο Ετό προέβλεψε ακριβώς την πορεία του μέχρι τους «4»

Μουντιάλ 2022, Μαρόκο: Ο Ετό προέβλεψε ακριβώς την πορεία του μέχρι τους «4»

Μουντιάλ 2022, Μαρόκο: Ο Ετό προέβλεψε ακριβώς την πορεία του μέχρι τους «4»

bet365

Οι προβλέψεις του Σαμουέλ Ετό για τα νοκ-άουτ του Μουντιάλ είχαν... γερή δόση μεροληψίας προς τις αφρικανικές ομάδες, αλλά σε ό,τι αφορά το Μαρόκο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του Καμερούν πέτυχε διάνα!

Το Μαρόκο έγραψε ιστορία, διαλύοντας την αιώνια παράδοση της απουσίας αφρικανικών χωρών από τα ημιτελικά του Μουντιάλ. Η ομάδα του Γουαλίντ Ρεγκραγκί έσπασε το «ταβάνι» της μια, δυο και τρεις φορές, πέταξε εκτός Ισπανία, Πορτογαλία και ουσιαστικά και το Βέλγιο από τη φάση των ομίλων και απέχει ένα βήμα από τον τελικό έχοντας απέναντί της τη Γαλλία. Κι αν σε κάποιους αυτό φαινόταν ουτοπικό πριν τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για τον Σαμουέλ Ετό ήταν η ακριβής πρόβλεψή του!

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του Καμερούν, ο οποίος απασχόλησε για τους λάθος λόγους κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ μετά την επίθεση σε Αλγερινό οπαδό, είχε μακράν τα πιο μη δημοφιλή προγνωστικά για τα νοκ-άουτ του Μουντιάλ, ποντάροντας πολύ στις αφρικανικές ομάδες για διάκριση. Τόσο πολύ, που οι τρεις από τις τέσσερις ημι-φιναλίστ κατά τη γνώμη του θα ήταν από την Αφρική.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το Μαρόκο, όμως, όχι απλά δικαιώθηκε, αλλά μάντεψε σωστά όλη την πορεία του μέχρι τους «4»: πρόκριση στους «16» κόντρα στην Ισπανία, πρόκριση στους «8» κόντρα στην Πορτογαλία και ημιτελικός με Γαλλία, από τον οποίο σύμφωνα με τον ίδιο θα περάσει εκ νέου και θα βρεθεί στον τελικό.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό, βέβαια, οι προβλέψεις δεν είχαν την ίδια τύχη, καθώς το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του ήταν το Σενεγάλη-Καμερούν. Τουλάχιστον πέτυχε την πρόκριση της πρώτης στους «16».

Σαμουέλ Ετό

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα