Μουντιάλ 2022, Αγγλία-Γαλλία: Δύο φορές ο Γιορίς αρνήθηκε εντυπωσιακά το γκολ στον Κέιν (vids)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Αγγλία-Γαλλία: Δύο φορές ο Γιορίς αρνήθηκε εντυπωσιακά το γκολ στον Κέιν (vids)

bet365

Δύο φορές ο Κέιν προσπάθησε να νικήσει τον Γιορίς και να ισοφαρίσει για την Αγγλία, δύο φορές τον σταμάτησε ο συμπαίκτης του στην Τότεναμ.

Απάντηση στο γκολ της Γαλλίας αναζητά η Αγγλία για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2022. Τα «Τρία Λιοντάρια» έχουν επιτεθεί αρκετές φορές με αξιώσεις, με τον Χάρι Κέιν να απειλεί τον Ούγκο Γιορίς σε δύο περιπτώσεις.

Αρχικά, στο 24ο λεπτό ο αρχηγός της Αγγλίας προσπάθησε να πλασάρει τον Γιορίς από πλάγια θέση εντός περιοχής, ωστόσο ο Γάλλος τερματοφύλακας είχε απάντηση. Η απόκρουση δεν ήταν και η καλύτερη, όμως οι αμυντικοί του απομάκρυναν εντέλει τον κίνδυνο.

Στη συνέχεια, στο 29ο λεπτό ο Κέιν δοκίμασε ξανά τα αντανακλαστικα του Γιορίς. Αυτή τη φορά, ο επιθετικός της Αγγλίας πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και δοκίμασε ένα δυνατό σουτ σημαδεύοντας την πάνω γωνία του αντίπαλου τέρματος. Ωστόσο, και πάλι ο συμπαίκτης του στην Τότεναμ είχε απάντηση και απέκρουσε εντυπωσιακά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα