Μουντιάλ 2022, Ολλανδία-Αργεντινή: Συμπλοκή παικτών στον αγωνιστικό χώρο, έσπρωξε τον Παρέδες ο Φαν Ντάικ (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Ολλανδία-Αργεντινή: Συμπλοκή παικτών στον αγωνιστικό χώρο, έσπρωξε τον Παρέδες ο Φαν Ντάικ (vid)

bet365

Ο Παρέδες έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα και κλώτσησε την μπάλα με αποτέλεσμα να προκύψει συμπλοκή των παικτών στον αγωνιστικό χώρο.

«Άναψαν» τα αίματα στο παιχνίδι της Ολλανδίας με την Αργεντινή για τους προημιτελικούς του Μουντιάλ 2022. Με τους «Οράνιε» να ψάχνουν γκολ ισοφάρισης και την «Αλμπισελέστε» να αμύνεται με κάθε κόστος, τα νεύρα ήταν εξαιρετικα τεταμένα.

Έτσι, ένα μαρκάρισμα του Λεάνδρο Παρέδες στο 88ο λεπτό ήταν αρκετό ώστε η κατάσταση να ξεφύγει. Ο παίκτης της Αργεντινής, μάλιστα, κλώτσησε και την μπάλα στη συνέχεια, γεγονός που εξόργισε τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο οποίος κινήθηκε εναντίον του. Ο αμυντικός της Ολλανδίας έσπρωξε τον Παρέδες, ο οποίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα η συμπλοκή να γενικευτεί.

Παίκτες από τον πάγκο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με άλλους να λογοφέρουν έντονα και μερικούς πιο ψύχραιμους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στο τέλος, ο διαιτητής Λαόθ έδειξε κίτρινη κάρτα στους αρχικούς πρωταγωνιστές του επεισοδίου, Παρέδες και Φαν Ντάικ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα