Μουντιάλ 2022, Τίτε: «Αν χρειαστεί να χορέψω ξανά, θα το κάνω»

Μουντιάλ 2022, Τίτε: «Αν χρειαστεί να χορέψω ξανά, θα το κάνω»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Τίτε: «Αν χρειαστεί να χορέψω ξανά, θα το κάνω»

bet365

Σε συνέντευξη Τύπου εν'όψει του προημιτελικού απέναντι στην Κροατία, ο Τίτε υπερασπίστηκε την επιλογή του να χορέψει με τους παίκτες του στους πανηγυρισμούς ενώ αναφέρθηκε και στον Πελέ και τις δυνάμεις της Χρβάτσκα.

Η Βραζιλία ρίχνεται στη μάχη των προημιτελικών του Μουντιάλ και την Παρασκευή (9/12 -17:00) αντιμετωπίζει την Κροατία. Στην τελευταία επιβλητική νίκη της απέναντι στη Νότια Κορέα, αίσθηση είχε προκαλέσει ο... χορός του Τίτε με τους ποδοσφαιριστές του, κίνηση την οποία όμως ο υπερασπίστηκε ο κόουτς της Σελεσάο.

«Πολλά παιδιά θα χορέψουν επίσης επειδή είναι η κουλτούρα της Βραζιλίας. Είναι ο τρόπος που ζούμε. Είναι μια σύνδεση με τους νέους. Είμαι 61 ετών, αλλά έχω αυτή τη σχέση με παίκτες που θα μπορούσαν να είναι εγγόνια μου. Αν χρειαστεί να χορέψω ξανά, θα χορέψω. Διακριτικά, τους ζήτησα να με κρύψουν. Πρέπει να κάνω περισσότερες πρόβες», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

«Του εύχομαι καλή υγεία, είναι έμπνευση για όλους μας. Είναι αυτό που έδειξε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η αλληλεγγύη, η αρμονική συνύπαρξη, η ανεκτικότητα και η αποδοχή των διαφορών. Όλα αυτά τα στοιχεία έχει ο Πελέ, ως άνθρωπος και ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων. Εμπνέει τους ανθρώπους», ανέφερε για τον Πελέ που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

«Υπάρχει τεχνική ποιότητα σε ατομικό επίπεδο, συλλογική τεχνική ποιότητα, ανθεκτικότητα και επιμονή. Αναγνωρίζουμε τις αρετές του αντιπάλου, αλλά εστιάζουμε στην επανάληψη του παιχνιδιού μας. Τα τρία χαφ της Κροατίας έχουν μεγάλη ποιότητα. Όποιος είναι καλύτερος μπορεί να περάσει», δήλωσε για τη Χρβάτσκα.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα