Μουντιάλ 2022, Ματέου Λαόθ: Στο Ολλανδία - Αργεντινή ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Ματέου Λαόθ: Στο Ολλανδία - Αργεντινή ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας

bet365

Ο ρέφερι του τελευταίου τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, Ματέου Λαόθ, θα σφυρίξει τον προημιτελικό Μουντιάλ ανάμεσα σε Ολλανδία και Αργεντινή, με τον Ισπανό να ξυπνά άσχημες αναμνήσεις στον Μέσι από τα χρόνια του στην Μπαρτσελόνα.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των προημιτελικών του Μουντιάλ, με τον Ματέου Λαόθ να ορίζεται στο παιχνίδι της Ολλανδίας απέναντι στην Αργεντινή. Στα δικά μας μέρη ο Ισπανός ρέφερι είναι γνωστός, καθώς είχε κληθεί να διαιτητεύσει τον τελευταίο επεισοδιακό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Κι ο Λιονέλ Μέσι πάντως, έχει λόγο, και μάλιστα όχι ευχάριστο, να θυμάται πολύ καλά τον Λαόθ. Ο 45χρονος, τον οποίο θα συναντήσει ξανά το βράδυ της Παρασκευής (9/12) ήταν εκείνος που σφύριξε στον «τελικό» της La Liga μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης το 2014, όταν οι Ροχιμπλάνκος είχαν καταφέρει να κατακτήσουν το πρωτάθλημα μέσα στο Καμπ Νου. Ο Ισπανός σε εκείνο το ματς είχε ακυρώσει, λανθασμένα, γκολ του Μέσι για οφσάιντ, το οποίο πιθανότατα θα χάριζε τον τίτλο στους Μπλαουγκράνα. Μετά τη λήξη μάλιστα, ο ίδιος απολογήθηκε στους ανθρώπους της ομάδας.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα