Μουντιάλ 2022, Γερμανία: Ψήφος εμπιστοσύνης και παραμονή για Φλικ

Μουντιάλ 2022, Γερμανία: Ψήφος εμπιστοσύνης και παραμονή για Φλικ

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Γερμανία: Ψήφος εμπιστοσύνης και παραμονή για Φλικ

bet365

Μετά από συνάντηση μεταξύ του Χάνσι Φλικ και των επικεφαλής της γερμανικής ομοσπονδίας αποφασίστηκε οι δυο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο κύβος ερρίφθη αναφορικά με το μέλλον του Χάνσι Φλικ στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Γερμανίας. Ο 57χρονος τεχνικός είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί μετά τον «σκληρό» αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, όμως πλέον δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Την Τετάρτη (7/12) υπήρξε συνάντηση του Γερμανού τεχνικού, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδία, Μπερντ Νόιεντορφ και τον πρόεδρο της Ένωσης Bundesliga - 2. Bundesliga, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε, στην οποία συμφωνήθηκε η κοινή πορεία των δυο πλευρών, με το βλέμμα στο Euro 2024.

«Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον Χάνσι Φλικ πως αυτός και το σταφ του θα πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί. Το Euro 2024 είναι μεγάλη ευκαιρία για το ποδόσφαιρο στη Γερμανία» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ενώ από την πλευρά του ο Φλικ ανέφερε: «Το προπονητικό μου σταφ και εγώ είμαστε αισιόδοξοι για το Euro στη χώρα μας. Μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα από αυτά που δείξαμε εκεί. Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία, πήραμε το μάθημά μας».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα