Μουντιάλ 2022: Γερμανοί οι πέντε από τους δέκα πιο δημιουργικούς παίκτες της φάσης των ομίλων, 9ος ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ

Σωτήρης Μυκονίου
Μουντιάλ 2022: Γερμανοί οι πέντε από τους δέκα πιο δημιουργικούς παίκτες της φάσης των ομίλων, 9ος ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ

bet365

Η Γερμανία μπορεί να έμεινε εκτός διοργάνωσης, ωστόσο οι παίκτες ξεχώρισαν για τις δημιουργικές τους αρετές στα ματς των ομίλων, αφού πέντε δικοί της βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των πιο δημιουριγκών παικτών του Μουντιάλ. Ένατος ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ του Ολυμπιακού.

Τα «Πάντσερ» μπορεί να μην μπόρεσαν να προκριθούν από τον όμιλό τους γνωρίζοντας σοκαριστικό αποκλεισμό, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως δεν ήταν από τις πιο ικανές επιθετικά ομάδες της διοργάνωσης.

Η Γερμανία μετά το πέρας και της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων είδε πέντε παίκτες της να βρίσκονται στην λίστα των δέκα κορυφαίων δημιουργών του Μουντιάλ, καταλαμβάνοντας μάλιστα και την πρώτη τριάδα σύμφωνα με την Opta. Οι Τζόσουα Κίμιχ και Τζαμάλ Μουσιάλα βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές σε επιθετικές ακολουθίες της ομάδας έχοντας ο καθένας από 29. Ακολουθεί ο επίσης Γερμανός Γκνάμπρι με 28 και την πεντάδα κλείνουν οι Μπαπέ και Μέσι με 27 και 21 αντίστοιχα.Στην έκτη θέση ουσιαστικά ισόβαθμος με τον σούπερ σταρ της Αργεντινής βρίσκεται ο Ράουμ με 21 ενώ στην όγδοη είναι ο Γκουντογκάν με 19.

Στην δεκάδα συνέχισε να βρίσκεται και ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ του Ολυμπιακού με 18 στην 9η θέση, έχοντας υποχωρήσει έξι θέσεις από την θέση που βρισκόταν μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα