Μουντιάλ 2022, Νικοπολίδης: «Γι' αυτό δεν πιστεύω στην Αργεντινή, δεν είμαι σίγουρος ότι η Γαλλία θα αποκλείσει την Αγγλία»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Νικοπολίδης: «Γι' αυτό δεν πιστεύω στην Αργεντινή, δεν είμαι σίγουρος ότι η Γαλλία θα αποκλείσει την Αγγλία»

bet365

Ο Αντώνης Νικοπολίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ» και πήρε θέση για τα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκφράζοντας την ένστασή του για την Αργεντινή και αφήνοντας ανοιχτό το περιθώριο πρόκρισης της Αγγλίας κόντρα στη Γαλλία.

Στην εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ» του ΑΝΤ1 για το Παγκόσμιο Κύπελλο φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο παλαίμαχος διεθνής κίπερ εξέφρασε την άποψή του για τα φαβορί ως προς την κατάκτηση του τροπαίου και δήλωσε ότι περιμένει να δει ημιτελικό Αργεντινή-Βραζιλία και ευρωπαϊκή «μάχη» στο άλλο ματς με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης. Τόνισε, πάντως, τον λόγο που δεν πιστεύει πως η παρέα του Λιονέλ Μέσι δεν θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

«Η Αργεντινή είναι από τα φαβορί, αλλά έχει πάρα πολύ άγχος κι υπερβάλουν, έχουν το άγχος ότι πρέπει να το πάρουν για την Αργεντινή και έχουν ένα ακόμα άγχος ότι πρέπει να το πάρουν για τον Μέσι. Μπαίνουν στα παχνίδια και δεν το χαίρονται, βάζουν ένα γκολ και προσπαθούν να το προστατέψουν ενώ έχουν την ποιότητα να κάνουν κάτι παραπάνω από το να σκοράρουν μόνο μια φορά. Κι αυτό μου δείχνει ότι δεν θα αντέξουν στο τέλος. Αν και οι ομάδες που παιρνούν δυσκολίες να περάσουν τους ομίλους, να περάσουν ένα ματς με δυσκολία, με τρίτη δυσκολία όταν θα φτάσουν στα πιο κρίσιμα παιχνίδια και θα συναντήσουν τη δυσκολία θα μπορέσουν να αντιδράσουνε. Σε αντίθεση με την Βραζιλία που τους ήρθαν όλα εύκολα».

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο κορυφαίος ομοθεσίτης του αυτή τη στιγμή στον κόσμο, δίνοντας το χρίσμα στον Άλισον.

«Στα ημιτελικά πρέπει να δούμε Βραζιλία-Αργεντινή, αν και η Ολλανδία δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Αλλά το πιο πιθανό είναι να δούμε έναν ημιτελικό Νότιας Αμερικής και έναν ευρωπαϊκό. Δεν είμαι σίγουρος ότι η Γαλλία θα περάσει την Αγγλία. Πάντα μας αρέσουν οι εκπλήξεις, αλλά οι μεγάλες ομάδες όταν περάσουν από τους ομίλους έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση και εύκολα ή δύσκολα προκρίνονται».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα