Για τη διάκριση η Αγγλία κόντρα στην πρωταθλήτρια Αφρικής Σενεγάλη

Newsroom
Για τη διάκριση η Αγγλία κόντρα στην πρωταθλήτρια Αφρικής Σενεγάλη

bet365

Περισσότερες από 640 αγορές για τον αγώνα στο Pamestoixima.gr

Η πρωτιά στον όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν το Minimum για την Εθνική Αγγλίας που εισέρχεται σήμερα στη φάση των «16» στοχεύοντας στη διάκριση. Απέναντι της έχει την Σενεγάλη, πρωταθλήτρια Αφρικής, ισορροπημένη και ιδιαίτερα συγκροτημένη ομάδα που έχει 10 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της οι οποίοι αγωνίζονται στα γήπεδα της Αγγλίας. Κόντρα στα «Τρια Λιοντάρια», είναι δεδομένο πως η Σενεγάλη παίζει χωρίς άγχος, ωστόσο καθοδηγούμενη από τον θρύλο του Σενεγαλέζικου ποδοσφαίρου Αλιού Σισέ θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Αγγλία βγήκε πρώτη στον όμιλο με Ουαλία, Ιράν και ΗΠΑ ενώ η Σενεγάλη δεύτερη σε όμιλο με Ολλανδία, Εκουαδόρ και Κατάρ.

Τα νοκ άουτ των Παγκοσμίων Κυπέλλων

Η Σενεγάλη έχει δώσει κατά το παρελθόν δύο νοκ άουτ αγώνες σε Παγκόσμιο Κύπελλο και σε αμφότερες τις περιπτώσεις τα παιχνίδια πήγαν στην παράταση, Για τους Άγγλους, τέσσερις φορές οι νοκ άουτ αγώνες της έχουν κριθεί σε παράταση και άλλοι τέσσερις στα πέναλτι με την Αγγλία να αποκλείεται σε 3 περιπτώσεις. Στο Pamestoixima.gr η πρόκριση της Αγγλίας στην παράταση προσφέρεται σε απόδοση 9.00, ενώ η πρόκριση της Σενεγάλης στην παράταση είναι σε απόδοση 20.00. Ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr υπάρχουν για την επίτευξη του πρώτου τέρματος από τον Χάρι Κέιν σε απόδοση 3.70, αλλά και η νίκη της Αγγλίας από το ημίχρονο συνδυαστικά με Goal/Goal σε απόδοση 6.50. Σέντρα στον αγώνα στις 21:00.

Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr με το World Challenge

Σε αυτό το Παγκόσμιο σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* με το World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Με το Wolld Challenge μπορείς να γίνεις εσύ ο μεγάλος νικητής του Παγκοσμίου με καθημερινές προσφορές και μεγάλα έπαθλα.

Και σήμερα μια μοναδική προσφορά* σε περιμένει στο World Challenge του Pamestoixima.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα