Μουντιάλ 2022, Telegraph: «Οι Ταλιμπάν πλούτισαν βοηθώντας στο χτίσιμο των γηπέδων του Κατάρ»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Telegraph: «Οι Ταλιμπάν πλούτισαν βοηθώντας στο χτίσιμο των γηπέδων του Κατάρ»

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Telegraph κατασκευαστικές εταιρείες που επέβλεπαν το χτίσιμο των γηπέδων του Μουντιάλ του Κατάρ, πλήρωσαν εκατομμύρια τους Ταλιμπάν για ειδικά μηχανήματα.

Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της η Telegraph κάνει λόγο για «χρυσές» δουλειές μεταξύ του Κατάρ και των Ταλιμπάν με φόντο το φετινό Μουντιάλ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, οι Ταλιμπάν επέλεξαν να επενδύσουν τις χιλιάδες λίρες, με τις οποίες επί σειρά ετών χρηματοδοτούνταν από το ασιατικό κράτος, σε εξειδικευμένα μηχανήματα που γνώριζαν πως θα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα για την κατασκευή των γηπέδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να κερδίσουν πολύ μεγάλα ποσά.

«Ορισμένα μέλη των Ταλιμπάν είχαν από έξι μέχρι και δέκα βαρέα μηχανήματα στη Ντόχα και κέρδιζαν έως και 10.000 λίρες ανά μηχάνημα το μήνα. Επένδυσαν πολλά στα έργα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το τουρνουά ήταν η κότα με τα... χρυσά αυγά καθώς έβγαλαν εκατομμύρια», ανέφερε στο αγγλικό Μέσο πηγή που ζούσε στην Ντόχα, όταν εκεί δραστηριοποιούνταν μέλη του συγκεκριμένου πολιτικού - θρησκευτικού κινήματος.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα