Άμραμπατ: «Είμαι περήφανος για τον αδελφό μου»

Newsroom
Άμραμπατ: «Είμαι περήφανος για τον αδελφό μου»

bet365

O εξτρέμ της ΑΕΚ, Νόρντιν Άμραμπατ, με δηλώσεις του στην ολλανδική εφημερίδα, «De Telegraaf» εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τις εμφανίσεις του αδελφού του, Σοφιάν, με τη φανέλα του Μαρόκου στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Το Μαρόκο είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου του, άφησε στη δεύτερη θέση την Κροατία και εκτός τουρνουά το Βέλγιο. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Νόρντιν Άμραμπατ, μπορεί τελικά να κόπηκε από την αποστολή αλλά ο αδελφός του Σοφιάν βρίσκεται κανονικά σε αυτή και μέχρι στιγμής ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του.

Ο πολύπειρος ακραίος επιθετικός της Ένωσης με δηλώσεις του στην ολλανδική εφημερίδα, «De Telegraaf» εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τις εμφανίσεις του αδελφού του με το εθνόσημο.

«Είμαι περήφανος για τον αδερφό μου. Αν μπορείς να παίξεις έτσι σε ένα Μουντιάλ και σ' αυτόν τον όμιλο σημαίνει ότι έχεις πολύ ταλέντο. Δεν με εκπλήσσει που αρκετές από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη κάνουν από τώρα ουρά για να τον αποκτήσουν. ον περασμένο Ιανουάριο ο Σοφιάν ήταν πολύ κοντά στο να μετακομίσει στην Τότεναμ, αλλά δεν ήταν εφικτή η συμφωνία με τη Φιορεντίνα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα