Μουντιάλ 2022, Όλα τα σενάρια: Μέσι και Αργεντινή για την επιβίωση

Μουντιάλ 2022, Όλα τα σενάρια: Μέσι και Αργεντινή για την επιβίωση

bet365

Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι δίνει δεύτερο «τελικό» πρόκρισης κόντρα στην Πολωνία του Λεβαντόφσκι, Μεξικό και Σαουδική Αραβία παίζουν τα... ρέστα τους και στον 4ο όμιλο η Δανία ψάχνει μόνο νίκη κόντρα στην Αυστραλία. Όλα τα σενάρια των αποψινών αγώνων.

Ξεκαθαρίσματος συνέχεια στο Μουντιάλ 2022 με φόντο τα νοκ-άουτ. Μετά τις προκρίσεις των Ολλανδίας-Σενεγάλης από τον 1ο όμιλο και των Αγγλίας-ΗΠΑ από τον 2ο, σειρά παίρνουν ο 3ος και ο 4ος όμιλος του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, από τους οποίους η μοναδική που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση είναι η υπερασπιζόμενη πρωταθλήτρια Κόσμου, Γαλλία. Όλες οι υπόλοιπες εφτά ομάδες έχουν μαθηματικές ελπίδες για ένα εισιτήριο!

3ος όμιλος

  • Πολωνία - Αργεντινή 21:00 (ΑΝΤ1)
  • Σ. Αραβία - Μεξικό 21:00 (antenna.gr και ΑΝΤ1+)

Βαθμολογία

  1. Πολωνία 4 (2-0)
  2. Αργεντινή 3 (3-2)
  3. Σαουδική Αραβία 3 (2-3)
  4. Μεξικό 1 (0-2)

Η ώρα της κρίσης για την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι. Η ήττα-σοκ στην πρεμιέρα την έφερε κατευθείαν με την πλάτη στον τοίχο και πλέον θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην Πολωνία για να μην βρεθεί στο έλεος του συνδυασμού αποτελεσμάτων και να μην αποκλειστεί πρόωρα και άδοξα από το τελευταίο (;) Μουντιάλ του Λέο.

Η Αλμπισελέστε έβγαλε, πάντως, αντίδραση κόντρα στο Μεξικό την περασμένη αγωνιστική, αλλά αυτό δεν της είναι αρκετό για να... ξενοιάσει ενόψει της αναμέτρησης με την Πολωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο σταρ της Μπαρτσελόνα με γκολ και ασίστ υπέγραψε τη νίκη επί της Σαουδικής Αραβίας και διατηρεί τη χώρα του αήττητη, με τον «κέρβερο» Σέζνι να αρνείται το γκολ ως τώρα σε δύο αναμετρήσεις.

Η Πολωνία, λοιπόν, έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση καθώς προκρίνεται ακόμα και με την ισοπαλία. Η Αργεντινή από την άλλη, προκρίνεται αυτόματα με νίκη (πιθανότατα ως 1η) και... πάμε στα πιο αρνητικά σενάρια. Με ισοπαλία, η παρέα του Λέο θα χρειαστεί να μη νικήσει η Σαουδική Αραβία το Μεξικό, αλλά ούτε το Μεξικό με πάνω από τρία γκολ διαφορά. Σε περίπτωση ήττας, το Μουντιάλ τελειώνει εδώ για την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι.

Η Σαουδική Αραβία του Ερβέ Ρενάρ για να προκριθεί χρειάζεται νίκη ή απλά καλύτερο αποτέλεσμα από την Αργεντινή. Το Μεξικό έχει το πιο δύσκολο έργο, αφού ακόμα κι αν νικήσει τη Σαουδική Αραβία, θα ελπίζει σε ήττα της Αργεντινής ή σε ήττα της Πολωνίας με πάνω από τρία γκολ διαφορά.

  • Στο τελευταίο μουντιαλικό Αργεντινή-Πολωνία το 1978, η Αλμπισελέστε νίκησε με 2-0 και έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου

4ος όμιλος

  • Τυνησία - Γαλλία 17:00 (ΑΝΤ1)
  • Αυστραλία - Δανία 17:00 (antenna.gr και ΑΝΤ1+)

Βαθμολογία

  1. Γαλλία 6 (6-2)
  2. Αυστραλία 3 (2-4)
  3. Δανία 1 (1-2)
  4. Τυνησία 1 (0-1)

Η Γαλλία έκανε το 2/2 και είναι κατά 99% πρώτη στο γκρουπ. Για να αλλάξει αυτό, πρέπει να χάσει από την Τυνησία και να νικήσει η Αυστραλία, με τις δύο ομάδες προς το παρόν να έχουν έξι γκολ διαφορά στο goal average (+4 η Γαλλία, -2 η Αυστραλία).

Τα «Καγκουρό» από τη μεριά τους έχουν βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, καθώς προκρίνονται με δύο τρόπους: είτε με νίκη, είτε με ισοπαλία απέναντι στη Δανία, αρκεί να μη νικήσει τη Γαλλία η Τυνησία.

Η Δανία του Κρίστιαν Έρικσεν έχει το μεγαλύτερο, αλλά και το πιο απλό «πρέπει» σε αυτό το γκρουπ. Νίκη κόντρα στην Αυστραλία και προκρίνεται, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και μένει εκτός νοκ-άουτ. Συνεπώς, μιλάμε για έναν πρόωρο τελικό πρόκρισης για το σύνολο του Κάσπερ Γιούλμαντ.

  • Η Δανία ψάχνει την πρόκριση στα νοκ-άουτ σε back-to-back Μουντιάλ για δεύτερη φορά στην ιστορία της (1998-2002 η πρώτη)

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα