Μουντιάλ 2022, Ντεσάν: «Αντιδράσαμε μετά το 1-1, ο πρώτος στόχος μας επετεύχθη»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Ντεσάν: «Αντιδράσαμε μετά το 1-1, ο πρώτος στόχος μας επετεύχθη»

bet365

Ο Ντινιτέ Ντεσάν εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη-πρόκριση της Γαλλίας επί της Δανίας για τον τέταρτο όμιλο τονίζοντας πως η ομάδα του θέλει να κάνει σπουδαία πράγματα στο τουρνουά.

Το νικητήριο γκολ του Μπαπέ στο 86' απέναντι στην Δανία έδωσε και την πρόκριση στην Γαλλία στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ, και φυσιολογικά ο Ντιντιέ Ντεσάν εμφανίστηκε χαρούμενος στις δηλώσεις του μετά το δεύτερο ματς της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο Κατάρ.

Ο Γάλλος εκλέκτορας υπογράμμισε πως ο πρώτος στόχος για τους Τρικολόρ επετεύχθη, όμως η ομάδα του νιώθει δυνατή και ευελπιστεί να κάνει σπουδαία πράγματα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 54χρονου τεχνικού:

«Ο πρώτος μας στόχος επετεύχθη. Η ομάδα μου είναι δυνατή, θέλει να κάνει σπουδαία πράγματα. Συγχαρητήρια πραγματικά στους παίκτες μου για τη μεγάλη αντίδραση που επέιδειξαν μετά από το 1-1.

Πήραμε τη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που συχνά υποτιμάται από πολλούς, όμως απέδειξε πως διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ του τουρνουά. Τώρα έχουμε έξι πόντους και προκριθήκαμε, είναι σχεδόν σίγουρο πως είμαστε πρώτοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα