Μουντιάλ 2022, ΓεροΓιοβάισα: Σαμουράι και Ίβηρες για πρόκριση!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Μουντιάλ 2022, ΓεροΓιοβάισα: Σαμουράι και Ίβηρες για πρόκριση!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα δε βλέπει πως οι Ιάπωνες θα χάσουν την ευκαιρία πρόκρισης, ενώ η φετινή Ισπανία του θυμίζει αυτή του 2010!

Σύντροφοι σας μιλάω ειλικρινά, σε αυτό το Μουντιάλ δεν έβλεπα Γερμανία. Δεν θα βγω μπροστά να το παίξω... προφήτης, αλλά κάτι οι απουσίες, κάτι οι εμφανίσεις της τελευταίας διετίας με είχαν πείσει πως δύσκολα θα κάνει τη διαφορά στα γήπεδα του Κατάρ.

Στον τελικό με την Ισπανία η νίκη είναι μονόδρομος, αλλά δεν βλέπω πως μπορεί να πάρει κάτι θετικό. Οι Ισπανοί με εντυπωσίασαν είδα πραγματάκια, όπως το 2010, τότε που δεν άφηνε περιθώριο αντίδρασης σε κανέναν... Είχε κατοχή μπάλας, μεγαλύτερη από αυτή της Αργεντινής με την Ελλάδα το 2010. Μιλάμε για ωραίο σύνολο και θα τρέξω να τη δώσω φαβορί για τη νίκη στο 2.35.

Οι Ιάπωνες άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά, οι Γερμανοί τα έχαναν, αυτοί τα έβαζαν, κι έτσι έγραψαν ιστορία. Κόντρα στην Κόστα Ρίκα δε θέλουν να διαλύσουν ό,τι με κόπο και τύχη έφτιαξαν. Οι Κοσταρικανοί δε γεμίζουν το μάτι, δεν αντέχουν στην πίεση, δεν είναι σε θέση να κρατήσουν τη μπάλα. Η Ιαπωνία έχει την παράδοση που τη θέλει να μη χάνει από την αντιπαλό της, θα μπει δυνατά και ο άσος από ημίχρονο είναι στο 1.98. Κόντρα στους Γερμανούς ο... σαμουράι, Τακούμα Ασάνο είχε τα 5 από τα 12 σουτ της ομάδας του. Στο 3.30 να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα