Φωτογραφία Μέσι - Κριστιάνο: Η Luis Vuitton αποκάλυψε ότι δεν βρέθηκαν από κοντά (vid)

Φωτογραφία Μέσι - Κριστιάνο: Η Luis Vuitton αποκάλυψε ότι δεν βρέθηκαν από κοντά (vid)

bet365

Εξ αποστάσεως και σε ξεχωριστά studio απαθανατίστηκε τελικά η viral φωτογραφία των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως φάνηκε από τα ξεχωριστά βίντεο πίσω από τις κάμερες που ανήρτησε η Luis Vuitton.

Η απήχηση της κοινής φωτογραφίας Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Luis Vuitton προσεγγίζει το all-time ρεκόρ σε likes στο Instagram, αλλά ο οίκος μόδας φρόντισε να... κατευνάσει κάπως το hype. Κι αυτό διότι οι δύο παγκόσμιοι σταρ δεν κάθισαν ποτέ στο ίδιο τραπέζι για να παίξουν σκάκι, όπως απεικονίζονται στο τρομερό «κλικ» της Άνι Λέμποβιτς.

Η Luis Vuitton έριξε «φως» στην iconic φωτογράφηση ανεβάζοντας δύο ξεχωριστά βίντεο με στιγμιότυπα πίσω από τις οθόνες και συνεντεύξεις του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι αντίστοιχα. Από τα οποία γίνεται αντιληπτό πως οι δύο παίκτες βρέθηκαν σε διαφορετικά στούντιο για την υλοποίηση της φωτογράφησης και το τελικό αποτέλεσμα είναι προϊόν επεξεργασίας, «παντρεύοντας» τις καλύτερες λήψεις τους υπό το ίδιο φόντο.

Τα αντικείμενα, ωστόσο, που χρησιμοποιήθηκαν και οι συμβολισμοί τους αποτέλεσαν πράγματι μέρος του set και συνολικά η φωτογραφία παραμένει ιστορική και... iconic.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα