Μουντιάλ 2022: Η φωτογραφία του αιώνα, Μέσι και Κριστιάνο στην τελευταία παρτίδα σκάκι της καριέρας τους!

Νίκος Κικίδης
Μουντιάλ 2022: Η φωτογραφία του αιώνα, Μέσι και Κριστιάνο στην τελευταία παρτίδα σκάκι της καριέρας τους!

bet365

Μέσι και Κριστιάνο άλλαξαν «γήπεδο» στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας και ανανέωσαν την κόντρα τους μέσω της... σκακιέρας, χαρίζοντας στον ποδοσφαιρικό πλανήτη την φωτογραφία του αιώνα!

Ίσως πρόκειται για το όνειρο κάθε ποδοσφαιρόφιλου! Εκείνο που θα βρει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι να τίθενται αντιμέτωποι στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το εθνόσημο στο στήθος, διεκδικώντας το πιο επιβλητικό τρόπαιο στη δύση της καριέρας τους!

Σαν μια παρτίδα σκάκι μεταξύ των κορυφαίων, δυο αστέρων που σμίλευσαν μια ολόκληρη εποχή. Και αυτή η νοητή εικόνα πήρε σάρκα και οστά μέσα από τον φακό του γαλλικού οίκου μόδας «Louis Vuitton», ο οποίος κατάφερε να ενώσει τους δυο μύθους στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας και να μας χαρίσει την φωτογραφία του αιώνα.

Μέσι και Κριστιάνο άφησαν για λίγο τα εξάταπα και επέλεξαν διαφορετικό... τερέν για να ανανεώσουν την ατέρμονη μονομαχία τους, εκείνο μιας σκακιέρας στην ίσως τελευταία «παρτίδα» της καριέρας τους!

Αμφότεροι μοιράστηκαν τη σχετική φωτογραφία μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media, ανοίγοντας την όρεξη στους ποδοσφαιρόφιλους παραμονές του Μουντιάλ στο Κατάρ.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα