Μουντιάλ 2022: Ο Ρόις χάνει ξανά το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού

Μουντιάλ 2022: Ο Ρόις χάνει ξανά το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού

bet365

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται για τον Μάρκο Ρόις, ο οποίος θα χάσει το τέταρτο μεγάλο τουρνουά την τελευταία δεκαετία με τη Γερμανία καθώς δεν ξεπέρασε εγκαίρως τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και μένει εκτός αποστολής για το Μουντιάλ.

Μεγάλο «πλήγμα» για την εθνική Γερμανίας, τεράστιο κρίμα για τον Μάρκο Ρόις. Ο ηγέτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ κι ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του Χάνσι Φλικ στα προκριματικά του Μουντιάλ, χάνει οριστικά την τελική φάση στο Κατάρ λόγω τραυματισμού και δεν θα βρίσκεται στην τελική αποστολή των Πάντσερ.

Όπως μετέδωσε το γερμανικό «Sky Sports», ο 33χρονος επιθετικός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο το τελευταίο δίμηνο (φλεγμονή), το οποίο αρχικά δεν ήταν τόσο σοβαρό κι ο ίδιος είχε καταφέρει να επιστρέψει στα μέσα Οκτωβρίου παίζοντας κανονικά σε ματς της Ντόρτμουντ. Ωστόσο, μια υποτροπή τον έθεσε ξανά νοκ-άουτ και τα άσχημα μαντάτα επιβεβαιώθηκαν.

Ο Ρόις χάνει, έτσι, το τέταρτο μεγάλο τουρνουά στο οποίο συμμετέχει η Γερμανία την τελευταία δεκαετία, και πάλι λόγω τραυματισμού. Με εξαίρεση το Μουντιάλ του 2018, δεν έδωσε το παρών στα Euro του 2016 και του 2021, καθώς και στο Μουντιάλ του 2014.

Το κενό του στη γραμμή κρούσης, σύμφωνα με το «Sport 1» αναμένεται να καλύψει ο νεαρός συμπαίκτης του στους Βεστφαλούς, Γιουσουφά Μουκοκό.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα