Νεϊμάρ για τον ακροδεξιό Μπολσονάρο: «Έχουμε κοινές αξίες, θα του αφιερώσω το πρώτο μου γκολ στο Μουντιάλ» (vid)

Νεϊμάρ για τον ακροδεξιό Μπολσονάρο: «Έχουμε κοινές αξίες, θα του αφιερώσω το πρώτο μου γκολ στο Μουντιάλ» (vid)

bet365

Ο Νεϊμάρ συμμετείχε σε προεκλογική εκπομπή του ακροδεξιού Ζαΐρ Μπολσονάρο επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη στήριξη προς το πρόσωπό του και λέγοντας, μάλιστα, πως θα του αφιερώσει το πρώτο γκολ που θα πετύχει στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η δίκη του Νεϊμάρ για διαφθορά και οικονομική απάτη με αντικείμενο τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος παρευρίσκεται στην Καταλονία και δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αυτό δεν τον απέτρεψε από το να συμμετάσχει εξ αποστάσεως στην προεκλογική εκστρατεία του ακροδεξιού Ζαΐρ Μπολσονάρο.

Ο 30χρονος σταρ μίλησε σε live εκπομπή προώθησης της υποψηφιότητας του 67χρονου πολιτικού ενόψει του β' γύρου των εκλογών στη Βραζιλία, ο οποίος αναμένεται να διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου, στην οποία δήλωσε πως μοιράζεται τις ίδιες αξίες με τον Μπολσονάρο. Μάλιστα, υποσχέθηκε πως θα του αφιερώσει το πρώτο γκολ που θα πετύχει στο ερχόμενο Μουντιάλ με την εθνική Βραζιλίας.

Θυμίζεται ότι την ίδια στιγμή, ο Νεϊμάρ έχει ανοίξει μίνι-κόντρα με τον αντίπαλο του Μπολσονάρο και νικητή του α' γύρου των εκλογών, Λούλα Ντα Σίλβα, ο οποίος είχε σχολιάσει σχετικά με τη δίκη του «Νέι» πως ο ηγέτης της Σελεσάο τον φοβάται και στηρίζει τον Μπολσονάρο επειδή έκαναν συμφωνία για τα χρέη του.

«Αυτό που μου έδωσε κίνητρο να εκφράσω την άποψή μου είναι οι αξίες που πρεσβεύει ο Πρόεδρος, είναι αυτές που πρεσβεύω εγώ και η οικογένειά μου. Υπερασπίζεται τους ανθρώπους, τα παιδιά, τις οικογένειες. Είναι σημαντικό να τον στηρίξουμε. Καλώ όλους όσοι διστάζουν να το κάνουν. Είναι δικαίωμά μας, είναι πολύ σημαντικό να εκφράζεις τις αξίες σου. Και είμαι περήφανος που το κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα