Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ υποστηρίζει τον ακροδεξιό Μπολσονάρο στις γενικές εκλογές της Βραζιλίας (vids)

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ υποστηρίζει τον ακροδεξιό Μπολσονάρο στις γενικές εκλογές της Βραζιλίας (vids)

bet365

Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ Τζούνιορ, ενέκρινε την επανεκλογή του Προέδρου Ζαΐρ Μπολσονάρου την Πέμπτη, δείχνοντας την υποστήριξή του σε ένα βίντεο στα social media λίγες ώρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές του Σαββατοκύριακου.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Νεϊμάρ Τζούνιορ, έδειξε δημόσια την στήριξή του στον Ζαΐρ Μπολσονάρο μια ημέρα αφότου ο Πρόεδρος της Βραζιλίας επισκέφθηκε ένα φιλανθρωπικό ινστιτούτο κοντά στο Σάο Πάολο που ανήκει στον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο «Νέι» εμφανίστηκε σε ένα βίντεο στο TikTok, να τραγουδά μερικούς στίχους από το τραγούδι της εκστρατείας του Μπολσονάρο προτού ζητήσει μερικές ψήφους για τον ακροδεξιό ηγέτη.

Στην εκδήλωση την προηγούμενη μέρα, ο ηγέτης της «σελεσάο» ευχαρίστησε τον Μπολσονάρο για «αυτή τη λαμπρή επίσκεψη». Φυσικά ο νυν Πρόεδρος της χώρας, που στοχεύει στην επανεκλογή του το προσεχές Σαββατοκύριακο, δεν έχασε την ευκαιρία να αναδημοσιεύσει στα δικά του social media το βίντεο υποστήριξης του Νεϊμάρ, συνδέοντας την προσπάθεια επανεκλογής του με εκείνη της Βραζιλίας να κατακτήσει το έκτο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο αριστερός και πρώην πρόεδρος της χώρας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, έτερος υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο έχει επίσης βασιστεί στην υποστήριξη διασημοτήτων για να ενισχύει τη δημοτικότητά του. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το φαβορί για την εκλογή, παρακολούθησε μια εκδήλωση με αρκετούς Βραζιλιάνους καλλιτέχνες. Έχει επίσης υποστηριχθεί από διεθνή αστέρια όπως ο Ρότζερ Γουότερς.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα