Οικογένεια Νεϊμάρ κατά Λούλα: «Η υπόθεση αυτή για τα χρέη στην εφορία έχει κλείσει, ξεπέρασε τα όρια της ελευθερίας του λόγου»

Newsroom
Οικογένεια Νεϊμάρ κατά Λούλα: «Η υπόθεση αυτή για τα χρέη στην εφορία έχει κλείσει, ξεπέρασε τα όρια της ελευθερίας του λόγου»

bet365

Η οικογένεια Νεϊμάρ απάντησε στα λόγια του υποψήφιου για την προεδρία της Βραζιλίας Λούλα σχετικά με την συμφωνία του παίκτη με τον Μπολσονάρο για τα χρέη σε αντάλλαγμα με την στήριξή του.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και η οικογένειά του δεν έμειναν άπραγη μπροστά σε όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Λούλα ντα Σίλβα, υποψήφιος για την προεδρία της χώρας και αντίπαλος του Ζαΐρ Μπολσονάρο.

Εκείνος ισχυρίστηκε πως ο Νεϊμάρ υποστήριξε δημόσια τον νυν πρόεδρο της χώρας, επειδή έχει γίνει μεταξύ τους μία συμφωνία σύμφωνα με την οποία, αν εκείνος κερδίσει τις εκλογές, θα σβήσει ένα χρέος του Βραζιλιάνου επιθετικού προς την εφορία.

Σε μία επίσημη δήλωσή της, η οικογένεια του ποδοσφαιριστή και ο ίδιος τόνισαν: «Οι δηλώσεις ενός από τους υποψηφίους για την προεδρία (Λούλα) που έγιναν δημοσίως πρόσφατα ήταν παραπλανητικές και τον καλούμε να αποδείξει το αντίθετο. Η υπόθεση αυτή έκλεισε (όπως φανερώνουν κι έγραφα της δίκης του Μαρτίου του 2017)».

«Σε μία σημαντική στιγμή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα, δεν περιμέναμε τέτοια λόγια από έναν από τους υποψηφίους για την προεδρία, τα οποία υπερβαίνουν τα λογικά όρια της ελευθερίας του λόγου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα