Άμραμπατ: Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαρόκο τον κάλεσε στην προεπιλογή για το Μουντιάλ του Κατάρ

Βασίλης Μπαλατσός
Άμραμπατ: Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαρόκο τον κάλεσε στην προεπιλογή για το Μουντιάλ του Κατάρ

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Μαρόκο ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ, βρίσκεται στην προεπιλογή του Ομοσπονδιακός τεχνικού, Ουαλίντ Ρεγράγκι και έχει πιθανότητες να κερδίσει τη θέση του στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ μετά από τρία χρόνια είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση στην εθνική ομάδα του Μαρόκο και μάλιστα στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ! Ο 35χρονος εξτρέμ το προηγούμενο καλοκαίρι που επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της ΑΕΚ είχε ως στόχο να πάει στο πρόσφατα Copa Africa, χωρίς εν τέλει να κληθεί, όμως έχει ελπίδες να βρεθεί τον Νοέμβριο στο Μουντιάλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «rue20.com» ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαρόκο, Ουαλίντ Ρεγράγκι, έχει τον πολύπειρο ακραίο επιθετικό στην προεπιλογή των 50 παικτών που θα ταξιδέψουν στο Σαλέ για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας και από εκεί οι 30 θα πετάξουν στην Ισπανία για το βασικό στάδιο. Όπως επισημαίνουν οι Μαροκινοί ο εκλέκτορας της εθνικής τους ομάδας έχει κάνει εκπλήξεις στις επιλογές του και μεταξύ αυτών είναι οι κλήσεις του Νόρντιν Άμραμπατ, του μεσοεπιθετικού της Τσέλσι, Χακίμ Ζίγιεχ και άλλων έμπειρων ποδοσαιριστών που αναμενόταν να μείνουν εκτός.

Ο Άμραμπατ μετράει 64 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα, με την οποία έχει σκοράρει επτά φορές και είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στα τρία παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ του Κατάρ κόντρα σε Ιράν, Πορτογαλία και Ισπανία. Τελευταία παρουσία του εξτρέμ της ΑΕΚ με το Μαρόκο ήταν τον Νοέμβριο του 2019.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα