Σέρχιο Ράμος: Κοντά στη Σαν Ντιέγκο FC ο Ισπανός

Σέρχιο Ράμος: Κοντά στη Σαν Ντιέγκο FC ο Ισπανός

Newsroom
sergio_ramos_sevilla

bet365

Σύμφωνα με το «Athletic», η Σαν Ντιέγκο FC βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τον πολύπειρο Ισπανό αμυντικό Σέρχιο Ράμος.

Ο Σέρχιο Ράμος φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τη νεοιδρυθείσα ομάδα του MLS Σαν Ντιέγκο FC που κάνει ντεμπούτο το 2025.

Όπως αναφέρει το «Athletic» δεν υπάρχει ακόμα κάποια συμφωνία, αλλά προσδοκία είναι ότι ο πολύπειρος αμυντικός θα είναι καθορισμένος εάν υπογράψει.

Ο Ράμος θα είναι ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Σεβίλλη και δεν αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Σεβιγιάνους.

Ο 38χρονος είναι ένας από τους πιο πολυβραβευμένους αμυντικούς στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Κέρδισε τέσσερα Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς και πέντε τίτλους La Liga. Κέρδισε δύο πρωταθλήματα με την PSG μετά την αποχώρησή του από τη «βασίλισσα» και επέστρεψε στη Σεβίλλη φέτος, όπου έχει πραγματοποιήσει 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ράμος μετράει επίσης 180 συμμετοχές για την εθνική Ισπανίας και ήταν βασικός βασικός στην ιστορική πορεία της ομάδας στην οποία κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και τα Euro το 2008 και το 2012.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα