Μέσι: Επέστρεψε στη δράση και σκόραρε μέσα σε δέκα λεπτά (vid)

messi_inter_miami_mls

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στη δράση μετά από τρεις εβδομάδες και κατάφερε να σκοράρει δέκα λεπτά μετά την είσοδο του, με την Ίντερ Μαϊάμι ωστόσο να μένει στο 2-2 απέναντι στο Κολοράντο.

Ο Μέσι είναι και πάλι εδώ! Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την προηγούμενη του συμμετοχή, ο Αργεντινός σούπερ σταρ επέστρεψε και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους, παίζοντας για σχεδόν ένα ημίχρονο στην ισοπαλία με 2-2 της Ίντερ Μαϊάμι απέναντι στο Κολοράντο.

Ο Pulga δεν ήταν έτοιμος για 90λεπτο και έτσι ο Τάτα Μαρτίνο τον έριξε στο γήπεδο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Δέκα λεπτά μετά την είσοδο του, ο Μέσι κατάφερε να σκοράρει με πλασέ λίγο έξω από την περιοχή, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα ο Μέσι άνοιξε την άμυνα του Κολοράντο με μια κάθετη πάσα και στη συνέχεια ο Ρούιθ σέρβιρε στον Αλόνσο για την ανατροπή της Ίντερ Μαϊάμι.

Η ομάδα από τη Φλόριντα ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» καθώς το Κολοράντο βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 88ο λεπτό για το τελικό 2-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

MLS Τελευταία Νέα