Λιονέλ Μέσι: Η φανέλα του είναι αυτή με τις περισσότερες πωλήσεις

Newsroom
messi_inter_miami_mls

bet365

Σύμφωνα με τον επίτροπο του MLS η φανέλα του Λιονέλ Μέσι, είναι η φανέλα με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της Adidas σε κάθε άθλημα.

Εδώ και ένα χρόνο, ο κόσμος μιλά για την τεράστια απήχηση του Λιονέλ Μέσι στο MLS, τα ρεκόρ στα social media, την αύξηση του ενδιαφέροντος γύρω από το πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής. Σύμφωνα με τον Ντον Γκάρμπερ επίτροπο του MLS, «μια επίσημη ανακοίνωση από την adidas αναμένεται να φτάσει: αυτή που θα λέει ότι η φανέλα του Λιονέλ Μέσι είναι η μπλούζα τους με τις περισσότερες πωλήσεις σε οποιοδήποτε άθλημα».

Την είδηση μετέδωσε το «Athletic», το οποίο επικοινώνησε με το γνωστό brand αθλητικών ειδών για να την επιβεβαιώσει, αλλά η Adidas προτίμησε να μην σχολιάσει, ενώ δεν διευκρίνησε αν μιλάμε για τη ροζ φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, ή τη γαλάζια και λευκή της εθνικής Αργεντινής.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι New York Times -εξίσου έγκυρο Μέσο - έγραψαν ότι η adidas είχε λάβει 500 χιλιάδες αιτήματα από καταστήματα και προμηθευτές, όλοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν (και να μεταπωλήσουν, προφανώς) τη ροζ φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, φυσικά με το νούμερο 10 και την αναγραφή «Μέσι» στους ώμους.

 

MLS Τελευταία Νέα