Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι θέλει στο ρόστερ της κι άλλον πρώην συμπαίκτη του Αργεντινού στη Μπαρτσελόνα

Newsroom
ΜΕΣΙ

bet365

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ακόμα ένας πρώην συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ίντερ Μαϊάμι.

Το καλοκαίρι του 2023, ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να εγκαταλείψει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για χάρη του MLS και της Ίντερ Μαϊάμι. Από τότε, ο Αργεντινός σταρ έχει πραγματοποιήσει συνολικά 16 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 12 γκολ. Μαζί με τον Αργεντινό θρύλο στην ομάδα της Φλόριντα έχουν μετακομίσει και τρεις πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο Zόρντι Άλμπα και ο Λουίς Σουάρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ομάδα ιδιοκτησίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι πιθανό να φέρει έναν ακόμα πρώην συμπαίκτη του pulga στη Μπάρτσα. Τουλάχιστον έτσι προσδοκά, όπως αναφέρει η ισπανική «As». Περί ου ο λόγος; Φιλίπε Κουτίνιο!

Εκτός από την Ίντερ Μαϊάμι, ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό φέρεται να έχει εκφράσει και η LA Galaxy. Ο Κουτίνιο αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην ομάδα του Κατάρ Αλ Ντούχαλι, ως δανεικός από την Άστον Βίλα. Μιλώντας πρόσφατα για το μέλλον του, ο 31χρονος είπε στην SPORT: «Σκέφτομαι μόνο τη στιγμή. Θέλω να είμαι καλά, να προετοιμαστώ καλά, να παίξω καλά παιχνίδια, να απολαύσω το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον».

 

MLS Τελευταία Νέα